Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagálnátok, hs egy héttel az esküvő előtt tudnátok meg, hogy a párotok fennt van egy szexpartner kereső oldalon, illetve hogy szexkapcsolatban van valakivel?
Lapát azonnal és lemondani mindent. Így ugyanis nyilvánosságra kerül, hogy mekkora szemét volt. A pénzt, ajándékokat vissza lehet küldeni, a te szüleidet meg kártalanítsa ő, vagy az ő szülei a beleölt összeg erejéig.
Komolyan bezsebelnéd a többi ajándékot is, végigjátszanál egy esküvőt, esküvel, csókkal, tánccal, ünneppel, mosolyogva?
A megcsalás megbocsáthatatlan!
szexkapcsolatban van = megcsalás = AZONNAL SZAKÍTANI ÖRÖKRE!
én kb így, legyen szó akármilyen élethelyzetről, ha épp most döglött meg a kutyája akkor is kivágnám...
23F
Szerinted nem akadnak ki a szülők, ha két hét múlva adod be a válást?!
Beszélj a szüleiddel, mondd el nekik, hogy ez a helyzet, te így nem vagy képes hozzámenni, részedről itt a kapcsolatot be is fejezted.
Legfeljebb kajáltok egyet, ha már ki van fizetve.
Őszintén, ha valakinek adtam volna mondjuk 100 ezer forintot, és megmondja, hogy lefujjuk az esküvőt ne haragudj, mert félredugott a drága vőlegény, a pénzt pedig sajnos csak pár hónap múlva tudjuk vissza adni, mert jelenleg már fel lett használva, akkor még mindig jobban megérteném, minthogy két héten belül elválnak, tudva, hogy mit tett, mert ez így anyagilag jobb.
Amúgy én kb undorodnék ezek után a férfitól, még csak imitálni sem tudnék egy kamu házasságot. Fel sem merülne bennem, hogy hozzámegyek...
Nem tudom hol hallottad, hogy ingyenes a válás 2 hétig... diákkedvezményt nem akarsz???
Amúgy esküvő lefújva, a pénzeket visszaadni, és a vőlegényed kártalanítson mindenkit akit ebből kifolyólag kár ért.
Hogy lehetne ezt megbocsájtani???? Egyáltalán hogy merült fel?
Szakítás azonnal, a többit már felsoroltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!