Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a párom fog rendelni a rosszlanyok.hu nőt?
Sziasztok! Már 4 éve együtt vagyunk a barátommal, mindkettőnknek a másik volt az első. Mindig gondolkoztam, hogy vajon szeret e annyira, hogy ne próbáljon ki más lányokat rajtam kívül. Feltűnt már, hogy nézeget a vonzáskörzetében nőket a rosszlányok oldalról, illetve szexpartnerkeresőről és be is regisztrált. Nem tudom, aggódjak e, hogy tényleg egy k*rvához folyamodna mellettem, aki próbálok mindent megadni neki? Vagy csak egyszerűen képeket nézeget más nőkről? De akkor miért ilyen oldalról, ahonnan nőket lehet rendelni? Kíváncsi vagyok férfiak véleményére is, hogy ti az ő fejével hogy gondolkodnátok?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
20/L
Nem értem...ha nem jó neki valami akkor miért nem megbeszéli? vagy ha azt hiszi menthetetlen, akkor miért nem szakít? miért kell gusztustalan dolgokat csinálnia?
de lehet más van a háttérben, esetleg legénybúcsú, vagy hasonlóról nem tudsz? mert 4 év azért 4 év, nem hiszem, hogy csak a CSOK miatt van veled...
23F
Szia! Szerintem akkor lehet h kéne kicsit aggódni mert ha már a közelben nézegeti a csajokat akkor már gondolatban is megvan h szeretene másokat kipróbálni keres is, és innen már nincs messze a kiprobálás.. Lehet h szeret, de esetleg szerelem nélkül képes lenne lefeküdni mással. Tudom h rossz de a pasiknak van szükségletük a nők meg szenvednek miattuk.
Mert nagyon kevés az olyan férfi akinek elég csak a barátnője
25l
Nem hiszem hogy csak képeket nézeget.
Ha regisztrált akkor nem hiába.
Biztos kalandra vágyik.. 4 éve vagytok együtt ráadásul az első voltál neki. Mást is ki akar próbálni.
De ez csak az én férjemmel. Remélem nem igaz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!