Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a párom fog rendelni a rosszlanyok.hu nőt?
Sziasztok! Már 4 éve együtt vagyunk a barátommal, mindkettőnknek a másik volt az első. Mindig gondolkoztam, hogy vajon szeret e annyira, hogy ne próbáljon ki más lányokat rajtam kívül. Feltűnt már, hogy nézeget a vonzáskörzetében nőket a rosszlányok oldalról, illetve szexpartnerkeresőről és be is regisztrált. Nem tudom, aggódjak e, hogy tényleg egy k*rvához folyamodna mellettem, aki próbálok mindent megadni neki? Vagy csak egyszerűen képeket nézeget más nőkről? De akkor miért ilyen oldalról, ahonnan nőket lehet rendelni? Kíváncsi vagyok férfiak véleményére is, hogy ti az ő fejével hogy gondolkodnátok?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
20/L
Talán,... lehet,... nincs idő,... nem szereti,... nem beszél,... hazudott másban....
Ugye te is érzed, hogy itt a roszlányok.hu a legkisebb probléma? Maximum csak az az, ami kiszúrja a szemedet.
Az egész kapcsolat egy hatalmas nagy kérdőjel. Még az általam ismert szexkapcsolatokban is nagyobb a bizalom, a fix határok és a kommunikáció, pedig az aztán tényleg olyan, hogy nem lehet tudni, hol a határ igazán.
4 év ide vagy oda, neked ott a szeretett és ragaszkodás, ami szép és jó, de ha nincs kommunikáció, akkor ott a hatalmas szerelem mit sem ér. Az első kapcsolatát többnyire úgy sem képes az ember reálisan látni, mert görcsösen arra fókuszál, hogy működjön és nem arra, hogy boldog is legyen benne. Ez a dolog 2 félen múlik. Az igazit pedig onnan ismered meg, hogy nem kell félned a kínos kérdésekről, bármit meg tudsz vele beszélni nyíltan akkor is ha nem tetszik a válasz, de válaszolni fog. Nemcsak szeretőknek kell lennetek, hanem barátoknak is. Ha ez nem működik, akkor előbb utóbb be fog fuccsolni a kapcsolat. A férfi-női kapcsolatoknak megvan az a fránya tulajdonsága, hogy képes merev lenni.
Végy egy mély levegőt, gondold át a kapcsolatot, hogy mire számítasz a jövőben, mit vársz a kapcsolattól, a párodtól és magadtól. Mi az ami nem működik és mi az ami még igen. Aztán mond el a párodnak. Utána pedig kérdez rá erre te is. Beszéljétek meg ezt úgy mintha nem lenne tétje a dolognak. Aztán rendezzétek soraitokat. Ha ő ebben nem partner, akkor nem olyan erős a kapcsolatotok mint te képzeled. És az, hogy nem mersz kérdezni 4 év után, az is elég egyértelmű nekem, hogy valahol 1-fél éves kapcsolat szintjén megrekedtetek és nem haladtatok tovább. Ezen rég túl kéne lennetek és laza rutinnal állni egymáshoz.
Az első észrevételem, hogy a 16 éves korban kezdődött szerelem ritkán tart a sírig, egy év távkapcsolat meg azért már a halála is lehet.
Ha régebben is hazudott, hát pont ebben nem esz őszinte, azt jól látod.
Ahogy valaki írta, a kíváncsiság, ebben az életkorban sok ember érzi úgy, hogy"ki kell élje magát".
Én meg úgy tapasztaltam, hogy ráakadsz valahogy, nézelődsz, aztán regisztrálsz, aztán ír neked valaki szépség, béna meg nem akarsz maradni, hát befizetsz.. 100-ból 2-3 úgyis összejön.
A rosszlányoknál meg 10-ből 9, hiszen nekik ez szakmai, hirdetési felület.
Szóval ne törődj bele abba, hogy vele távolról nem lehet ilyenről kommunikálni, mindenről lehet.
Ez meg eléggé alap kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!