Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti hogyan reagálnátok, hs egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan reagálnátok, hs egy héttel az esküvő előtt tudnátok meg, hogy a párotok fennt van egy szexpartner kereső oldalon, illetve hogy szexkapcsolatban van valakivel?

Figyelt kérdés
Ti megbocsájtanátok? Lefujnátok az esküvőt vagy hozzámennétek ha már minden le van szervezve és utána elválnátok. (ha jol tudom az első két hétben ingyenes a válás). Csak mert nálunk az a hagyomány hogy a szülők állják a lakodalmat és beleölték a sok pénzt,időt stb. Meg már mindenkit meghívtunk sőt volt aki előre odaadta a nekünk szánt összeget (ráadásul nem is keveset) mondván hogy nem tud eljönni igy előre odaadja.. Szóval kicsit ciki lenne igy egy héttel előtte visszamondani és mondenhova elmenni rokonok,barátok,fotós,szakács mindenki hogy ja bocsi mégse lesz...kicsit gáz. De igy meg hozzámenni se szivesen megyek. Lehet tényleg ingyenes a válás az első két hétbe de akkot is macerás egy válási procedura. Vagy ezt csak én reagálom tul? Ti megbocsájtanátok? Mit tennetek?

2016. júl. 27. 12:39
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

#30:

Való igaz, nem vagyok rá büszke és magam is elítélem magamat. De pont azért, mert tudom miről szól. A tökfőzeléket is azért tudom, hogy utálom, mert megkóstoltam ...

2016. júl. 28. 10:32
 32/35 anonim ***** válasza:
0%
Jól van már. Lehet hogy csak gyakorolt, edzett a nász éjszakára.
2016. aug. 1. 06:45
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Mit döntöttél kérdező?
2016. aug. 1. 12:00
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Nos én hozzámentem egy ilyen pasihoz. Igaz, nem szexpartnerkeresőn talált magának szeretőt, hanem a munkahelyén, ráadásul ő szedte fel a csajt. Többnél is próbálkozott, ez összejött. Hogy honnan tudom? Nem tudtam, de 8 hónapos terhes vagyok a babánkkal itthon... Interneteztem... Ő hülye volt és elfelejtett kilépni az emailjeiből... És szépen kiderült minden. Most szállj ki belőle, ne juss arra a sorsra, mint én!!
2016. aug. 26. 22:16
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy hol írta a kérdező, hogy Ő a nő és a férfi csalt? Mert erre még csak utalást sem láttam a kérdésben, mégis ez az alapfelállás. Ezen is el lehetne gondolkodni."

Mivel azt írja a kérdező, hogy hozzámenni se szívesen menne, ill. azt kérdezi, hogy mi hozzámennénk-e, ezért teljesen úgy jön le, hogy ő a nő, és a férfi a megcsaló. Ugyanis a nő HOZZÁMEGY a férfihez, a férfi pedig ELVESZI a nőt.

Kérdező, én a helyedben ugyanazt tenném, amit már annyian javasoltak: Hagyd el a francba, és fújd le az esküvőt! A szülőknek, meghívottaknak meg mondd el az igazat, hogy miért nem lesz esküvő, az ajándékokat meg küldd vissza. Ezerszer jobb, mint "álesküvőzni". Azon még jobban kiakadnának.

Amúgy az se lenne rossz, hogy ott mondasz NEM-et, és elmondod mindenki azt is, hogy miért, mert azzal megkapja a vőlegény, ami neki jár, és irtó kellemetlen helyzetbe hozod, megalázod (ahogy ő is tette veled a szexpartnerrel). DE egyedül azért nem tenném, mert akkor egy "nem" miatt kell a rokonoknak, barátoknak odamenni, kiöltözni, készülni, stb., és valószínűleg nem nyerné el a tetszésüket ez a húzás - nyilván jogosan. Ezzel gyakorlatilag mindenkit megszívatnál. Úgyhogy őszintén, egyenesen intézd: mondd le, és meséld el az indokod!

2016. aug. 27. 00:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!