Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vannak olyan férfiak akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan férfiak akiknek nincs és nem is akarnak szeretőt tartani?

Figyelt kérdés
Mert kb azt hallom mindenhol ,hogy ez egy férfinak kell, olyan mint a víz neki...
2019. jún. 27. 07:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem a monogámia nem való az emberek többségének. Sem férfiaknak, sem nőknek. Írom ezt úgy, hogy 11 éve vagyok hűséges. Aztán ki tudja mi lesz.
2019. jún. 27. 12:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Húú....

Én például az igazit szeretném megtalálni.

Csak azt az egyet! Sosem volt szeretőm, nem is lesz, sem egyéjszakás kalandom, sem ilyesmik.

És csak megsúgom, nem vagyok egyedül ilyen férfi.

2019. jún. 27. 12:12
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolnám, hogy reális ez az általánosítás láttam több olyan kapcsolatot ahol nem volt szükség egyik félnek sem szeretőre. Mivel nem csak a férfiak csalhatják meg a másikat egy kapcsolatban.
2019. jún. 27. 12:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Egy hosszú ideje tartó kapcsolatban-évtizedekre gondolok. Sok minden előfordulhat mindkét fél részéről. Írom én, nőként, aki sosem csaltam meg a páromat. Viszont, nagy volt a kísértés.
2020. aug. 9. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!