Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vannak olyan férfiak akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan férfiak akiknek nincs és nem is akarnak szeretőt tartani?

Figyelt kérdés
Mert kb azt hallom mindenhol ,hogy ez egy férfinak kell, olyan mint a víz neki...
2019. jún. 27. 07:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%

Már miért ne lenne?

Eleve ott vannak azok a férfiak, akik cuckold kapcsolatot akarnak.

2019. jún. 27. 08:00
 2/14 anonim ***** válasza:
48%
Mi ez a baromság már? Azok a férfiak csinálják ezt többségében, akiknek elsárkányosodott, elhidegült, vagy prűd feleségük van, aki esetleg 100%-ban átment anyába és megszűnt nőnek/feleségnek lenni. Rengeteg ilyen van (és fordítva is). Ettől függetlenül maga az állításod ökörség.
2019. jún. 27. 08:09
 3/14 anonim ***** válasza:
73%

Szerinten vannak hűséges férfiak,de mostmár egyre nagyobb "divat" hűtlennek lenni.

Lassan már mindenki megcsalja a párját körülöttem és azt érzem ,hogy a hűségemmel konzervativ vagyok

2019. jún. 27. 08:20
 4/14 anonim ***** válasza:
97%
Nekem nem volt, és nem is akartam. Ellenben a páromnak...
2019. jún. 27. 08:38
 5/14 anonim ***** válasza:
69%

Qurvára nem! Ha qurvázni akarok akkor nem vagyok kapcsolatban de alapból sem szoktam qurvázni! A megcsalas az egyik legundorítóbb dolog a világon! Ez egy nagy bullshit ez nem viz csak némely férfi olyan gyökér hogy tul nagyot akar de inkabb menjen ki egy muszlim államba vegye fel a muszlim hitet azt lehet neki több felesége ja nem mert ehhez mar toketlenek.... amikor mar el is kell tartani őket 😅😂

20f

2019. jún. 27. 09:18
 6/14 anonim ***** válasza:
83%

Jellemzö hogy ha a férfi csal akkor a feleség a hibás mert elsárkányosodott,de ha a nő csal akkor azért van mert qrva...

Ebből is látszik hogy csak a női romantikus regényekben vannak hűséges férfiak. Illetve ha csúnyàk és csórók ezért nincs lehetőségük szeretőt tartani. De bennük se lehet bízni, mert ellopják a kajapénzt és lemennek az útszéli, 3500forintért dolgozó romaprostihoz is.

2019. jún. 27. 09:19
 7/14 anonim ***** válasza:
94%
Igen vannak, csak azoktól a férfiaktól meg a nők nem akarnak valamiért semmit :D
2019. jún. 27. 09:26
 8/14 anonim ***** válasza:
62%
Ki a fractol hallod ezt? Csak hulye oldalakon olvasod ezt.
2019. jún. 27. 09:52
 9/14 anonim ***** válasza:
59%
Nem unod még a kan-nyalizást lollypop?
2019. jún. 27. 10:01
 10/14 anonim ***** válasza:
56%

Nincs ilyen férfi.

Eljön az idő amikor majd mindegyikük akár.

Legfeljebb nem mer valamiért.

2019. jún. 27. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!