Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak akiknek nincs és nem is akarnak szeretőt tartani?
Már miért ne lenne?
Eleve ott vannak azok a férfiak, akik cuckold kapcsolatot akarnak.
Szerinten vannak hűséges férfiak,de mostmár egyre nagyobb "divat" hűtlennek lenni.
Lassan már mindenki megcsalja a párját körülöttem és azt érzem ,hogy a hűségemmel konzervativ vagyok
Qurvára nem! Ha qurvázni akarok akkor nem vagyok kapcsolatban de alapból sem szoktam qurvázni! A megcsalas az egyik legundorítóbb dolog a világon! Ez egy nagy bullshit ez nem viz csak némely férfi olyan gyökér hogy tul nagyot akar de inkabb menjen ki egy muszlim államba vegye fel a muszlim hitet azt lehet neki több felesége ja nem mert ehhez mar toketlenek.... amikor mar el is kell tartani őket 😅😂
20f
Jellemzö hogy ha a férfi csal akkor a feleség a hibás mert elsárkányosodott,de ha a nő csal akkor azért van mert qrva...
Ebből is látszik hogy csak a női romantikus regényekben vannak hűséges férfiak. Illetve ha csúnyàk és csórók ezért nincs lehetőségük szeretőt tartani. De bennük se lehet bízni, mert ellopják a kajapénzt és lemennek az útszéli, 3500forintért dolgozó romaprostihoz is.
Nincs ilyen férfi.
Eljön az idő amikor majd mindegyikük akár.
Legfeljebb nem mer valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!