Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért tartatok szeretőt?
A kerdesre valaszoljatok!!
Teljesen jogos
hiszen mas miatt kurnak felre a nök es mas miatt a ferfiak
ät a ferfiak okai erdeklik!!!
A kérdésre válaszolok, nőként: nem kell hozzá ok, egyszerűen azért, mert izgalmas, mert vonzó, mert csábító, és azért, mert vélhetőleg valami megfogott a másikban.
Nem kell,hogy különb legyen mint az, akivel élünk, csak egyszerűen másabb.És a lopott percek, órák, alkalmak varázsa szükséges a mindennapok monotóniájában.
Na, de nem azt mondom,hogy így kell élni, de nem halálos bán ez. Kizárólag diszkréten kezelve.
Jönni fognak a lehúzások tudom, de nem 1-2 év kapcsolatban töltött idő van a hátam mögött, jóval több, ettől azért kicsit másabbul látom az egészet.
Mögöttünk is sok év àll
de soha semmi ujdonsag nem vitt rá arra h megcsaljam a pàrom
Sztem csak gyavasag amit csinalsz
vagy a parod tudja h szeretöt tartasz?
gondolom nem...
Mert ha nem tudja csak gyava vagy ele allni es azt mondani hogy en lopok par orat massal te is nyugodtan lopj par orat mas nöcikevel
nem szamit ha egy masik nö ket laba között nyalakodtal egy oraja
Addj dragam egy hatalmas csòkot
Hányok!!
Vagy a parod is tart szeretöt?
Mennyire bantana ha kiderülne h sok sok eve csinalja azt amit te vele?
csak erdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!