Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretőt tartó férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőt tartó férfiak, tényleg ez is ad egy pluszt?

Figyelt kérdés
Az egyik férfi ismerősöm akinek szeretője van a felesége mellett, azt mondja a szeretővel nem csak a szex szuper, de imádja azt a rajongást ahogy a szerető várja minden alkalommal, szinte gyerekes rajongással. Egyébként 30+os a nő. Nálatok is van ilyen?
2018. máj. 13. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Tipikus bolond nő.
2018. máj. 13. 17:03
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos nekem nincs szeretőm, annyira nem vagyok "FÉRFI", hogy a nőknek megakadjon rajtam a szemük. A jó pasik egy egész életen át fürdenek a nők rajongásába, a többieknek meg kuka.
2018. máj. 13. 17:24
 3/9 A kérdező kommentje:

2!

Ez azért nem fedi a valóságot.

2018. máj. 13. 18:17
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Addig szuper csak a szerető dolog amíg az egyik fél nem akar többet.Akkor aztán már jönnek a veszekedések meg a gondok.Amíg csak jól meg kell kúrni a csajt addig buli a dolog.Tapasztalat,nem az ismerősöm ismerősétől hallottam. :)
2018. máj. 28. 07:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Volt ilyen, de attól menekültem.

A szerető, legyen jó szexpartner és kész. A szeretem, rajongok és hasonlók, majd mind botránnyal végződik. Nem lesz neki elég az alkalmi rajongás, neki egy idő után, az egész férfi kell és csak az övé legyen.

Nagy a valószínűsége, borítani fogja a bilit.

Sokkal biztosabb, egy olyan nő, akinek van párja. Ő, nem akarja megszerezni a szeretőjét. Nem szokásuk borítani, mert a saját kapcsolata is borul. Szingliből meg a jóval fiatalabb, mert ős sem akar megszerezni, borítani mindent, mert érzi, hosszútávon úgy sem működne. A pillanatnak él csak.

2018. máj. 28. 08:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha mindket fel foglalt, kicsi a valoszinusege, hogy barki is tobbet akar. Es igen, egy viszony szerintem ad egy plusszt.
2018. máj. 28. 08:38
 7/9 anonim válasza:

és akkor mit szolnátok hozzá ha a feleségetekről/barátnőtökröl megtudnátok hogy nekik is van szeretőjük? :)

nem lenne jogotok kiakadni,hiszen ti is ugyanezt teszitek velük :D

2018. máj. 28. 11:48
 8/9 anonim ***** válasza:

ma 11:48 Én, egy szóval nem írtam, hogy kiakadnék, ha a páromnak is lenne szeretője. Az egy másodlagos dolog, ha szexel mással. Mielőtt megismertem, akkor is szexelt mással. A lényeg, szeretet, összetartozás meglegyen kettőnk között.

Maga a szex, egy fizikai munka, az egyetlen munka, ami jó.

2018. máj. 28. 11:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Mint ahogyan a szeretők is azt mondják, hogy a férfi felébresztette bennük a nőt.
2018. máj. 28. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!