Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőt tartó férfiak, tényleg ez is ad egy pluszt?
2!
Ez azért nem fedi a valóságot.
Volt ilyen, de attól menekültem.
A szerető, legyen jó szexpartner és kész. A szeretem, rajongok és hasonlók, majd mind botránnyal végződik. Nem lesz neki elég az alkalmi rajongás, neki egy idő után, az egész férfi kell és csak az övé legyen.
Nagy a valószínűsége, borítani fogja a bilit.
Sokkal biztosabb, egy olyan nő, akinek van párja. Ő, nem akarja megszerezni a szeretőjét. Nem szokásuk borítani, mert a saját kapcsolata is borul. Szingliből meg a jóval fiatalabb, mert ős sem akar megszerezni, borítani mindent, mert érzi, hosszútávon úgy sem működne. A pillanatnak él csak.
és akkor mit szolnátok hozzá ha a feleségetekről/barátnőtökröl megtudnátok hogy nekik is van szeretőjük? :)
nem lenne jogotok kiakadni,hiszen ti is ugyanezt teszitek velük :D
ma 11:48 Én, egy szóval nem írtam, hogy kiakadnék, ha a páromnak is lenne szeretője. Az egy másodlagos dolog, ha szexel mással. Mielőtt megismertem, akkor is szexelt mással. A lényeg, szeretet, összetartozás meglegyen kettőnk között.
Maga a szex, egy fizikai munka, az egyetlen munka, ami jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!