Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nők miért tartottatok szeretőt, mi lett a viszony vége, volt -e olyan, hogy a szerető kikerült a szerepköréből és első helyre került?
Aha. Szóval te szerető vagy, és ki szeretnél kerülni a "szerepkörödből".
Sajnos rossz hírem van: nem fogsz.
Ha lábtörlőnek álltál, lábtörlőnek leszel használva.
Ez ilyen egyszerű.
Én ilyenről még nem hallottam,csak olyanokról,akik mindent beígérnek vagy éppen nem,de a hölgyemény így is belemegy a viszonyba. Persze nem rúgják fel a biztos,jól megszokott életet a bizonytalanért.
100ból 1 maximum. Tudom miről beszélek,voltam már szerető sajnos,és sok nem független ember akart még szeretőnek.
Van mikor kikerül belőle, van mikor nem és a harmadik típusú befejezés mikor egy harmadikkal lép le a foglalt fél.
Persze aztán van olyan is, hogy párcserés szerelem alakul ki valami miatt, vagy mindenki hopon marad, esetleg két nővel/férfivel él tovább az adott személy, sok-sok megoldása lehetséges, de a leggyakoribb amikor minden marad a régiben, szeretők jönnek és mennek.
Tudjuk, hogy te folyamatosan megcsalod/megcsaltad a párodat,exeidet.
Neked kellene öngyilkosnak lenned.
Nem lehetetlen.
Ha az alap nő elhagyja magát,elhízik,eligénytelendik,kelletlen és tiszteletlen,akkor simán van esélye a szeretőnek arra,hogy pattintva lesz a régi.
ha pedig még fiatalabb is az új akkor még több.
9
Te dicsekedsz itt Gyk-n, hogy hányszor csaltad már meg a párod.
Nem vagyok erkölcsi mintakép de a megcsalás nem szerepel a "bűnlajstromomon".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!