Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért a feleségét választotta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a feleségét választotta, ha engem szeret?

Figyelt kérdés

Viszonyom lett egy nős férfivel. Nagyon becsületes ember, nem az a fajta, aki mindig csalja a feleségét. Nekem is bűntudatom volt miatta, de nem jó a házasságuk és úgy gondoltam, hogy így lesz a legjobb. Amikor a párom megmondta a feleségének, hogy elköltözik és szeretne elválni, akkor a felesége elsírta magát, de beletörődött. Később a párom megtudta, hogy a felesége begyógyszerezte magát és kórházba került. Én is megdöbbentem, de a nőnek nem lett baja. Azóta már eltelt egy hónap és a szeretőm azt mondta, hogy nem tudná elveszíteni a feleségét és, hogy soha nem érezte még olyan rosszul magát, mint amikor megtudta a hírt. Én értem, hogy felkavarta, de a felesége ezzel az érzelmi zsarolással pont ezt akarta elérni. Ráadásul most a szeretőm letiltott mindenhonnan. Tényleg szerelmes lett belém, nem értem akkor hogy tudott így itthagyni.

26N

2019. jún. 21. 14:25
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

28.

A 22-es vagyok. Semmit sem néztem be. Ha pedig hipotézisekről beszélünk, nos, a te állításaid mögött sincsenek tények. Netán te ott voltál?

Én ismerek olyan lányt, aki zárt osztályon, csontig vagdosott alkarral kötött ki azért, mert a pasija megcsalta. Erre a pasi iszonyat közömbösen reagált, és ha rá is kérdezett valaki a dologra, csak annyit felelt, hogy őt nem érdekli, és az exe gyengesége, hogy ezt tette. Később sem akart a lánytól semmit. Szóval ilyen az, amikor valakit valóban nem érdekel az exe.

Szerintem (!) a férj így sem viselkedett jól, hülyén kezelte a szeretőhöz járkálással a párkapcsolati vitákat, ettől függetlenül nem tett le a feleségéről. Igen, szerintem nagyobb esély van rá, hogy így döbbent rá, hogy "b***zus, még mindig fontos számomra".

Egyáltalán ha belegondolok abba, hogy én mit tennék, hogy ha az exem öngyilkossággal fenyegetőzne, vagy akár be is kerülne a pszichiátriára, ha nem megyek vissza hozzá... Azt látom magam előtt, hogy beszélnék ugyan vele, de szűkszavúan, röviden. A családtagokat pedig megkértem, hogy fokozottan ügyeljenek a srácra, szeressék, támogassák. De én biztosan nem mennék vissza hozzá, én nem támogatnám a továbbiakban, mert nem érdekel. Ennyi.

2019. jún. 23. 21:11
 32/32 anonim válasza:

Kedves Kérdező

Hasonló cipőben járok,mindketten lépnénk, de most hogy itt az idő, időt kér.

Nem ad pontos időpontot,hogy mikor akar lépni.2 hetet kért,de nagyon bizonytalannak érzem mert visszavett a lelkesedésből,miközben azt mondja hogy biztos hogy költözni akar otthonról. Kiváncsi lennék Neked hogy alakult a sztori...

2020. aug. 11. 09:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!