Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a feleségét választotta, ha engem szeret?
Viszonyom lett egy nős férfivel. Nagyon becsületes ember, nem az a fajta, aki mindig csalja a feleségét. Nekem is bűntudatom volt miatta, de nem jó a házasságuk és úgy gondoltam, hogy így lesz a legjobb. Amikor a párom megmondta a feleségének, hogy elköltözik és szeretne elválni, akkor a felesége elsírta magát, de beletörődött. Később a párom megtudta, hogy a felesége begyógyszerezte magát és kórházba került. Én is megdöbbentem, de a nőnek nem lett baja. Azóta már eltelt egy hónap és a szeretőm azt mondta, hogy nem tudná elveszíteni a feleségét és, hogy soha nem érezte még olyan rosszul magát, mint amikor megtudta a hírt. Én értem, hogy felkavarta, de a felesége ezzel az érzelmi zsarolással pont ezt akarta elérni. Ráadásul most a szeretőm letiltott mindenhonnan. Tényleg szerelmes lett belém, nem értem akkor hogy tudott így itthagyni.
26N
28.
A 22-es vagyok. Semmit sem néztem be. Ha pedig hipotézisekről beszélünk, nos, a te állításaid mögött sincsenek tények. Netán te ott voltál?
Én ismerek olyan lányt, aki zárt osztályon, csontig vagdosott alkarral kötött ki azért, mert a pasija megcsalta. Erre a pasi iszonyat közömbösen reagált, és ha rá is kérdezett valaki a dologra, csak annyit felelt, hogy őt nem érdekli, és az exe gyengesége, hogy ezt tette. Később sem akart a lánytól semmit. Szóval ilyen az, amikor valakit valóban nem érdekel az exe.
Szerintem (!) a férj így sem viselkedett jól, hülyén kezelte a szeretőhöz járkálással a párkapcsolati vitákat, ettől függetlenül nem tett le a feleségéről. Igen, szerintem nagyobb esély van rá, hogy így döbbent rá, hogy "b***zus, még mindig fontos számomra".
Egyáltalán ha belegondolok abba, hogy én mit tennék, hogy ha az exem öngyilkossággal fenyegetőzne, vagy akár be is kerülne a pszichiátriára, ha nem megyek vissza hozzá... Azt látom magam előtt, hogy beszélnék ugyan vele, de szűkszavúan, röviden. A családtagokat pedig megkértem, hogy fokozottan ügyeljenek a srácra, szeressék, támogassák. De én biztosan nem mennék vissza hozzá, én nem támogatnám a továbbiakban, mert nem érdekel. Ennyi.
Kedves Kérdező
Hasonló cipőben járok,mindketten lépnénk, de most hogy itt az idő, időt kér.
Nem ad pontos időpontot,hogy mikor akar lépni.2 hetet kért,de nagyon bizonytalannak érzem mert visszavett a lelkesedésből,miközben azt mondja hogy biztos hogy költözni akar otthonról. Kiváncsi lennék Neked hogy alakult a sztori...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!