Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a feleségét választotta, ha engem szeret?
Viszonyom lett egy nős férfivel. Nagyon becsületes ember, nem az a fajta, aki mindig csalja a feleségét. Nekem is bűntudatom volt miatta, de nem jó a házasságuk és úgy gondoltam, hogy így lesz a legjobb. Amikor a párom megmondta a feleségének, hogy elköltözik és szeretne elválni, akkor a felesége elsírta magát, de beletörődött. Később a párom megtudta, hogy a felesége begyógyszerezte magát és kórházba került. Én is megdöbbentem, de a nőnek nem lett baja. Azóta már eltelt egy hónap és a szeretőm azt mondta, hogy nem tudná elveszíteni a feleségét és, hogy soha nem érezte még olyan rosszul magát, mint amikor megtudta a hírt. Én értem, hogy felkavarta, de a felesége ezzel az érzelmi zsarolással pont ezt akarta elérni. Ráadásul most a szeretőm letiltott mindenhonnan. Tényleg szerelmes lett belém, nem értem akkor hogy tudott így itthagyni.
26N
NaGyOn BeCsÜlEtEs EmBeR - ez? XDDDDDDDDDD
"Azóta már eltelt egy hónap és a szeretőm azt mondta, hogy nem tudná elveszíteni a feleségét és, hogy soha nem érezte még olyan rosszul magát, mint amikor megtudta a hírt. "
Ráébredt, hogy mégiscsak őt szereti, és nem a semmiért vette el feleségül azt a nőt. Nem tartom korrekt dolognak a megcsalást, de rengeteget foglalkoztam a pszichológiájával, és azt több forrásból is tudom, hogy néha a megcsalás segít átértékelni a kapcsolatot, megbeszélni a sérelmeket, és újrakezdeni a régi partnerrel. A szerető meg mehet olyankor a levesbe, sorry.
# 22 Szerintem ezt benézted!
Teljesen világos, h. kényszer hatására cselekedett a férj.
Odaállt a feleség elé, és megmondta, el akar válni.
Ha szeretné a feleségét:
1. nem kezdett volna viszonyt
2. nem akart volna válni
A kérdezőbe szerelmes, hiszen őérte elhagyta volna a családját.
A feleség próbálja kikényszeríteni a szerelmét, de ha fejre, akkor sem tudja, hiszen a férfi már rég kiszeretett belőle.
Most szánalomból vele marad, de nem adok neki pár hónapot sem, megutálja még jobban az asszonyt, mert egyértelmű, hogy csak a még nagyobb tragédia elkerülése miatt bumlizott vissza.
# 24
Szerintem olvasd újra, mi írt a kérdező.
Ha a feleséggel akart volna maradni, nem jelenti be a válást.
Teljesen egyértelmű a helyzet!
Szó nincs szerelemről a feleség iránt, egyetlen férfi sem szerelmes már a nőjébe, ha megcsalja.
Nekem úgy tűnik, itt egyesek szemét csípi, hogy a kérdezőbe szerelmes a szerető, és miatta vált volna.
Mintha félt
ékenyek lennétek és próbáljátok azt sulykolni, h. a feleséget szereti.
Aha!
íEgy szerelmes férfi nem csalja meg a nőjét. Ellenben egy érzelmileg zsarolt, szeretőjébe szerelmes férfi könnyen visszafarolhat az asszonyhoz, de csak ideig-óráig, azok ketten nem együtt fognak megvénülni.
#25: a férj lebukott, bejelentette, hogy elmegy. Innentől,teljesen új helyzet állt elő. Az izgalmas lopott órákat felváltotta a ki főz ma vacsorát és ki fizeti be a villanyszámlát. Rájött, hogy nem szereti a szeretőjét, a hétköznapok nem jó, vele.
Féltékeny meg nem vagyok eg yismeretlen nőre, aki nős férfival kezd.
# 27
Ez csak egy hipotézis, nincsenek mögötte tények!
Én mindig elcsodálkozom azon, hogy egyesek mennyire csalhatatlan orákulumnak hiszik magukat, és tudni vélnek biztosan mindent.
Amit én írtam, az következik a kérdező által elmondottakból, de amit te állítasz, amögött nincs semmi.
Azt sem tudod, mióta éltek együtt, szerintem 3 év biztosan nem telt el, egy szerelem szavatossági ideje általában annyi.
Azt sem tudod, hogy egy háztartásban éltek-e, de már kerekperec kijelented, hogy számlák, unalom...
Ez csak feltevés, de egyáltalán nem a tények.
Aki itt annyira az érzelmi zsarolásról beszél. A kérdező ezt írta : "felesége elsírta magát, de beletörődött." Ha zsarolni akarta volna, akkor egy ilyen stresszhelyzetben inkább fenyegetőzött volna öngyilkossággal, mint később amikor már kicsit feldolgozta a helyzetet. Olyan hihetetlen hogy valaki nem akar a párja nélkül élni? Ha a férjem bejelentené hogy válni akar, akkor nem az jutna eszembe, hogy na amíg elmegy otthonról addig gyorsan bekapkodok pár gyógyszert, aztán hátha nem halok bele, de ő legalább megijed.
Több újat nem tudok hozzáfűzni az eddig leírtakhoz.
Szió, én a másik oldalon vagyok, 4 éve szerelmes lettem másba és bejelentettem, volt sírás és minden de összepakoltam és egy évig egyedül éltem a kisfiammal de utána most már hárman a közös házunkban. Hidd el, hogy hat lóval sem tudtak volna hazavontatni, maximum bemegyek az exemhez a kórházba és elmagyarázom, hogy ennek semmi értelme, mert nem szeretem és egy hazug kapcsolatban nem szeretnék élni.
Magamból kiindulva azt gondolom, hogy az érzelmei mégsem voltak olyan erősek feléd.
Nő vagyok, 35 éves voltam akkor, amikor ezt tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!