Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért a feleségét választotta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a feleségét választotta, ha engem szeret?

Figyelt kérdés

Viszonyom lett egy nős férfivel. Nagyon becsületes ember, nem az a fajta, aki mindig csalja a feleségét. Nekem is bűntudatom volt miatta, de nem jó a házasságuk és úgy gondoltam, hogy így lesz a legjobb. Amikor a párom megmondta a feleségének, hogy elköltözik és szeretne elválni, akkor a felesége elsírta magát, de beletörődött. Később a párom megtudta, hogy a felesége begyógyszerezte magát és kórházba került. Én is megdöbbentem, de a nőnek nem lett baja. Azóta már eltelt egy hónap és a szeretőm azt mondta, hogy nem tudná elveszíteni a feleségét és, hogy soha nem érezte még olyan rosszul magát, mint amikor megtudta a hírt. Én értem, hogy felkavarta, de a felesége ezzel az érzelmi zsarolással pont ezt akarta elérni. Ráadásul most a szeretőm letiltott mindenhonnan. Tényleg szerelmes lett belém, nem értem akkor hogy tudott így itthagyni.

26N

2019. jún. 21. 14:25
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%
Igaz nem írta konkrétan.... de olyan sok esetben van ez ,hogy felmerült itt is a gyerek az odakötő erő ugymond.
2019. jún. 21. 15:13
 12/32 anonim ***** válasza:
17%

# 11 Szerintem rossz fele tapogatózol. A férfi egyértelműen kész volt arra, hogy elváljon, ha van gyerek, ha nincs. Egyedül amiatt rekedt benn a házasságban, hogy a feleség akciózni kezdett. Ha van is gyerek, nem hiszem, hogy neki egy ilyen helyzet jót tesz.

Kérdező, meddig tartott a viszonyotok, hány hónap/év után jelentette be a férj, hogy válni akar?

Illetve mit mondott neked, miért nem jó neki már a feleségével?

2019. jún. 21. 15:17
 13/32 anonim ***** válasza:
82%

Ez az egész sztori tiszta nevetséges és szánalmas is😂

Amúgy a többiek már leírtak mindent.

2019. jún. 21. 15:53
 14/32 anonim ***** válasza:
82%
Tök mindegy miért.Ha szerető vagy,akkor szopsz minden szinten,és minden értelemben.Lehet magyarázni,hogy ez és az,de.A lényeg,hogy így alakult.
2019. jún. 21. 16:07
 15/32 anonim ***** válasza:
84%

Drágám, még 16 évesen se voltam ennyire naív, mint Te 26 évesen...

Komolyan mondom, egy latin telenovella hősnője agilisebb és okosabb,mint Te.

Arra nem gondoltál,hogy ha te el tudtad szeretni és teszem azt még feleségül is vett volna, te is kerültél volna a szemétre jó esetben 45 éves korod után?

2019. jún. 21. 17:07
 16/32 anonim ***** válasza:
86%

Kamu.Nincs se begyógyszerezés se kórház,Apu így szállt ki belőled képletesen és szó szerint.

Szívesen.

2019. jún. 21. 17:09
 17/32 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, van arra bizonyíték, hogy tényleg kórházban volt öngy. kísérlet miatt?

Ha esetleg tudd melyik kórház, akkor érdeklődj kicsit, bár nem fognak mondani semmit, de ki tudja...

Illetve ha ismered a nő barátait, náluk is szimatolhatsz, mi az igazság.

Ha ez csak kamu, és a szeretőd találtaki, akkor viszont ne bánkódj... de vhogy vegyél revansot!

2019. jún. 21. 17:11
 18/32 anonim ***** válasza:
86%

A lényeg a következő : azóta eltelt egy hónap.

Magyarul 1 hónap alatt rájött, higy csak egy kaland voltál neki. Amíg a szeretője voltál izgalmas volt a tiltott találkák, izgalnas lopott órák. Veled élve elmúlt a varázs.

2019. jún. 21. 18:13
 19/32 anonim ***** válasza:
86%

Soha nem volt becsületes.

Soha nem akart elválni.

Ilyen "becsületes" módon menekült ebből a helyzetből...

2019. jún. 21. 19:00
 20/32 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem azt nem jelenthetjük ki 100%, hogy kamuzott a ffi.

Csodálom, hogy itt ennyi gyk-s van, akik mint egy jós, megmondják a tutit.

Engem a tények édekelnek, és ha téged is, kérdező, akkor reagálhatnál arra, hogy mit tudsz tényszerűen, és mit szándékozol tenni.

Ott voltál, mikor a párodat értesítették? Ki értesítette? Mert ha telón hívták fel, és a reakciója életszerű volt, akkor az a kórház volt.

2019. jún. 21. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!