Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy ha egy férfi megcsalja a feleségét, a feleség aki nagyon résen van semmit nem talál ellene? Van aki ilyen ügyesen csinálja, vagy ez a feleség részéről egy beképzelt dolog?
Titkos SIM kártya is létezik, sőt, a messengeren is lehet rejtett beszélgetést folytatni.
Ha a férfi tisztában van vele, hogy a párja rendszeresen belenéz a telefonjába, akkor pedig extrán elővigyázatos lesz, feltéve ha van oka rá.
Azért hozzátenném, hogy mikor még lett is volna okom rá, én akkor sem néztem bele egyetlen párom telefonjába sem.
Masik telo.
Egyebkent nalunk semmi nyom nem volt.
Szimplan ereztem belul, csak mivel ez az erzes ismeretlen volt, nem vagtam le.
Ha ujra megtortenne, felismernem.
Olyan nincs h valaki boldogsagot szimulal otthon, mikozben felrekfel. Most a szerelmes megcsalasrol beszelek.
Abban az esetben ha a ferfi csak kalandozik, erzelemmentesen, akkor viszint el tudom kepzelni h leegyezteti es le is zavarja a "randit" munkaidoben, de meg akkor is szamolnia kell vele h megjelenik egyszer a szeretoje a hazanal mivel tobbet akar.
Persze, hogy létezik.
Nagyon ügyesek ám.
Sőt ha a feleség egyszer is rákerdezett akkor a ferfi még ovatosabb lesz.
Ha hajszálakat sem talál a ruháján, akkor annyit már tudunk, hogy a nő akivel félrekefél, kopasz.
32/f
Ha törli a híváslistát, azt csak a rendőrség vagy a titkosszolgálat hozza elő. :-)
Meg ha ott van vele a nő mhelyen, nincs is szükség telefonálásra. Hidd el, nagyon ravaszak tudnak lenni a ffiak. Főleg aki gyakorlott a megcsalásban, azaz nem ez az 1. esete.
Persze, bár ezt felesleges nemekre bontani. Férfi és nő is tud egyaránt ügyesen félrelépni.
A barátnőd miért gyanakszik? Ha ok nélkül teszi, akkor tönk fogja vágni az egész kapcsolatot.
A női megérzést meg felejtsük el... Ha annyira sikeres lenne, akkor azzal nyerne minden nő a lottón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!