Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Udvarolhatok a barátom feleségének ha már szétköltöztek és válnak? Vagy így is gerinctelen dolog lenne?
A nő a fontosabb, vagy a barátság? :)
Ezt a kérdést kell feltenni magadnak, utána dönteni.
Ha az a kérdés, akkor igen, ezáltal elveszítheted a barátodat, és árulásnak is fogja érezni, még akkor is, ha már nincsenek együtt. Gondold meg, hogy ez megéri-e neked.
21/L
Voltam mar szemtanuja hasonlonak, de ott a no csak azert engedett a baratnak, hogy odaszurjon az exenek, amiert ot meg elhagyta egy masikert.
Nem is volt hosszu eletu, a havernak meg allando buntudata volt.
En egyebkent biztos rossz neven vennem,hogy a haverom a volt felesegemre palyazik +, hogy mind vegig szerelmes volt bele ,na az is nagyon frusztralna. Bar ez fugg attol is, hogy miert mentek szet stb. De hazi nyulra nem lovunk tipikus esete ez szerintem.
"eljutottam arra szintre, hogy változások kellenek az életembe"
Nem vagy belé szerelmes. Lehet, még sosem éreztél szerelmet.
Vonzódsz hozzá. Ez nem árulás. Már nincsenek együtt. Eldöntötték, külön folytatják. Innentől kezdve azt csinálsz amit akartok.
Tiszteld annyira a barátodat,hogy ezt vele beszéld meg elsőre.
Nyilván lassan vezesd fel és finoman..Lehet ki fog akadni, de legalább tőled hallja, nem úgy tudja meg,hogy a volt feleségének csapod a szelet.
Ha tényleg sikerülne és összejönnél a feleséggel,akkor kicsi az esélye,hogy barátok tudnátok maradni, ezt jó ha tudod.
De mindenképp beszéljétek meg, ha nincsenek már erős érzelmei a felesége iránt, akkor lehet,hogy könnyebben el tudná fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!