Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig megcsalom a barátom. Mit tegyek?
18 éves lány vagyok. A barátom 25 éves. Két éve vagyunk együtt, és fél éve költöztünk össze. Nagyon-nagyon szerelmesek voltunk/vagyunk egymásba. A barátom sokat dolgozik, ami miatt nem hibáztatom, mert azért csinálja, hogy mindenünk meglegyen. Én még nem dolgozom, idén fejeztem be a középsulit, és megyek egyetemre. De a lényegre térek. Tudom, hogy ez undorítóan hangzik, de mialatt ő olyan sokat dolgozott/ik, nagyon unatkoztam és elkezdtem beszélgetni más fiúkkal is... Öt fiú közülük nagyon megtetszett, akikkel találkoztam is. Közülük hárommal csak csókolóztam néhányszor. A másik kettővel lefeküdtem, de mindegyikkel megszakítottam azóta a kapcsolatot, kivéve az egyikkel. Vele már néhányszor lefeküdtem. Konkrétan az a gond, hogy nem nagyon bírom szex nélkül... Most tudom, hogy ez gáz, de ez az igazság. Viszont a barátom ezt nem érdemli meg, de elveszíteni sem akarom... Bűntudatom van emiatt, és egyre nehezebben tudok a szemébe nézni...
Mit tegyek?
Hát lehet itt vitázgatni, de végtére is... nekünk van felelősségünk a dologban??
Nincs, nagyon nincs... viszont a párodnak van. Neki mondd el ezeket. Majd ő dönt! 🙂
---
amúgy...
Olyan párt kellene találnod, akivel összeillesz szexuálisan is. Mert így nagyon nehéz... 😕
Nameg ha ennyi partner jön... itt már nem csak a szex hiányzik, hanem vágyod az újdonság izgalmát is. A kalandot. És ez nem egy tinihóbortnak tűnik, hanem személyiségnek. Szóval el kéne gondolkodnod, hogy való-e egyáltalán neked a monogám párkapcsolat, ha ennyire nem bírsz magaddal és az ösztöneiddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!