Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinaltam magamnak facebookot es azthiszi a baratom hogy megcsalom?
Tudom fura, de nekem eddig nem volt fbom es csak nem reg csinaltam. Azota beszelgetek a szuleimmel, barataimmal. Nekem nagyon tetszik:) Foleg a messenger. Praktikus. Eddig mindig hivnom kellett es csak ugy tudtam beszelni masokkal ha epp nem talalkoztunk:) A baratomnak nagyon regota van fbkja. Nagyon nem orult neki,hogy en is regeltem. Mert azt mondta minek? Az ugy mas lett volna har mar korabban lett volna, de igy hogy egyutt vagyunk es most csinaltam furalja es azt is mondta mar,hogy remeli nem csinalok hulyeseget, nem kene idegen sracokat majd bejelolgetnem vagy vissza igazolnom. Raktam magamrol fel 2db profilkepet. Es azon is kivolt akadva, hogy ezt csinaltam. Mert minek? Miert ott elem az eletem? Csalodott bennem. Es a hab a tortan,hogy mar elakarta kerni a telefonomat is. Elotte meg sosem kert erre. Nem akarom,hogy kotorasszon a dolgaim kozt. Nincs rejtegetnivalom, de en sem nezegetem kivel mit beszel es mit nez a neten. Azt mondta,hogy oke most mar biztos benne,hogy vaj van a fulem mogott. Szerintetek ez normalis reakcio????? Teljesen megvaltozott! Sosem volt ilyen velem! Hihetetlen kedves,szeretetre melto srac es mindig bizott bennem. Most meg ugy csinal mintha megcsalni keszulnek vagy mi a turo!
2 eve vagyunk egyutt.
L/22 F/27
"Tudom fura, de nekem eddig nem volt fbom "
Nem fura.
"Nagyon nem orult neki,hogy en is regeltem. Mert azt mondta minek?"
...
"A baratomnak nagyon regota van fbkja."
"Szerintetek ez normalis reakcio????? "
Persze, normális azoknál akiknek gyenge az én-képük és a bizalom, ön-bizalom témájában sérültek.
Kicsit most jön ki a személyisége. Konfrontálva lett egy változással: megjelentél a neten. Vannak emberek, akik úgy érzik, elvesztik a kontrollt így a kapcsolatuk felett.
Ergo ő bizonytalan volt, de eddig el tudta takarni ezt, most kijött belőle a kontrolláló énje, mert eddig nem volt alkalmad, vagy lehetőséged arra hogy másokkal ismerkedj neten (most tekintsünk el attól, hogy nem áll szándékodban, mert ő is eltekint ettől épp).
A másik verzió, hogy magából indul ki és bizony neki van a vaj a füle mögött.
Amit tudsz tenni: keményen meghúzod a határt, nem engedsz neki, hogy kutakodjon. Vagy idővel megbékél és megszokja a felállást (ez a jobbik eset), vagy tovább feszegeti az idegeid, akkor viszont ebből a kapcsolatból nem lesz semmi hosszú távon.
30N
A barátod egy beteg f%sz, de te se vagy jobb, ha egy ilyen féltékenykedő szar alakkal képes vagy együtt lenni. Eddivg nyilván kedves volt a bólogató kiskutyájával, de most már látod az igazi énjét, ami akkor jön elő amikor valami olyat csinálsz a saját életeddel ami őfelségének nem tetszik.
Úgyse dobod ki ezt az utolsó nyomorultat, szóval további jó szenvedést, gratulálok.
A szereleméhes emberek minden bizonnyal azt fogják mondani neked, hogy "oh, milyen aranyos a srác, nincs semmi baj, csak kicsit féltékeny, ez természetes" - én azonban most elmondom neked azt, aminek magas a valószínűsége:
Egyáltalán nem normális, amit tesz. Sőt: a srác mindig is ilyen volt, tehát nem megváltozott, hanem elő jött belőle az, ami eddig is lappangott, mivel alapvetően egy önértékeléssel küzdő ember. Szinte abban is biztos vagyok, hogy nem szerelmes beléd, csak azért van veled együtt, mert egyrészt nem egy Brad Pitt, hogy találjon magának egy másik nőt könnyen, másrészt szüksége van egyfajta érzelmi támaszra, ezért eltökélte: nem akar elengedni, és mindent megtesz, hogy vele maradj: ha tudatosan nem is gondolta ezt át, ez a helyzet.
Hidd el, fog még meglepetéseket okozni. Elő fog jönni olyan dolgokkal, amiket nem nézel ki belőle, ahogyan nem hitted volna ezt sem, hogy egy Facebook miatt ennyire kiad. Úgy vélem, minél több idő telik el, annál jobban a magáénak érez, és annál nehezebben fog elengedni, tipikusan olyan srác, aki "rendes, kedves", de azért lekeverne egy pofont a nőnek, ha úgy van, mert "elvesztette a fejét, de amúgy szereti a csajt".
Tudom, hogy furcsa lesz az, amit most mondani fogok, de ezt a jelet vedd annak, hogy megszólalt a vészharang. Sürgősen le kellene zárnod a kapcsolatot a pasiddal, és idővel keresni egy olyan hapsit, aki megfelelő önbizalommal, határozottsággal rendelkezik, és tiszteletben tartja a szabadságodat.
"A másik verzió, hogy magából indul ki és bizony neki van a vaj a füle mögött."
Jól mondja a 30 éves nőci.
A viselkedése azt mutatja, hogy ő az aki így gondolkozik.
Fú...
Kérd meg, hogy törölje magát fészbukról és akkor te is megteszed.
Ha elkéri a telefonod, mondd, hogy " oké, de akkor én is kérem a tiéd". Máris kibuknak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!