Új facebookot csináltam és mindeki azt hiszi lecsuktak stb, ez normális? 😂
Nem voltam egy jófiú sohasem, de nem is voltam gengszter😀😀
Annyi történt, hogy meguntam azt a sok képmutatást, szemetet ami ott van..meg a sok pletykát ami nem is igaz rólam stb stb.
Ezért letöröltem a régit, és az újat teljesen biztonságosra csináltam (lehet picit túlzásba vittem, de mindegy) kicsit kívülről olyan mint egy rendőrségi adatbázis gondolom a hülyék számára.
Tehát nem látják hány ismerősöm van, kik azok, az üzenőfalam teljesen üres még az sincs kint mikor születtem SEMMI abszolút egy üres account amibe még belenézni sem tudnak! Sehova 😀
1 fényképem van fent azt is csak max nézni tudják likeolni, hozzászólni nem tudnak! A régi accountomon 90-100 like om volt de leszartam.
A lényeg annyi, hogy most mindeki mindent feltételez rólam megértem őket ...de csak annyit akartam hogy azok legyenek akikben megbízok 😂
Ez olyan 2000 bol 110 db vagyis annyi sem.
A kérdés az, hogy te mit hinnél ha az egyik ismerősöd csinálna egy ilyen accout csak úgy hirtelen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!