Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akar elengedni az őszi szünetben sulis kirándulásra, mert fél hogy megcsalom. Hogy értessem meg vele, hogy nekem csak a középkorú férfiak jöhetnek szóba? Én 18/f Ő 41/f
Mi az hogy nem akar elengedni?
Ő az apád vagy mi?
Máskülönben meg persze, hagyj csak ki mindent az életedből, mert a vén faszi féltékeny
Ne legyél már hülye kis dedós
Hat ha megamarnád csalni, ahoz nem kéne osztálykirándulás! De mond meg, hogy annyira, de annyira nem tartod vonzónak a béna osztálytársaidat, hogy kiráz a hideg, ha csak szexre gondolsz velük.
Középkorúval mondjuk úgy is találkozhatsz, szóval ez sem jó.
A nem akar elengedni kicsit gazul hangzik. Hiszen nem vagy a tulajdona.
A féltékenységet értem.
Amúgy hány napra mentek?
Szerintem szexeljetek egy hatalmasat, hogy erezze mennyira jó neked vele. Utána mond meg neki, hogy elképzelni sem tudod, hogy más legyen rajta kívül a puncidban. Főleg nem egy gyerekes fiatal fiucska. S masztival kell kibírnod nélküle a napokat. De remeled, mikor bizseregve visszaérsz, akkor újra magadban érezheted ágaskodó férfiassagat. Mert neked csak az, s semmi más nem kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!