Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A barátom nem akar elengedni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem akar elengedni az őszi szünetben sulis kirándulásra, mert fél hogy megcsalom. Hogy értessem meg vele, hogy nekem csak a középkorú férfiak jöhetnek szóba? Én 18/f Ő 41/f

Figyelt kérdés
2018. okt. 6. 23:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
60%
Mond, hogy csak te vagy b*zi az osztályba amire nagy az esély és senki hozzád se nyúlna.
2018. okt. 6. 23:09
 2/18 anonim ***** válasza:
83%

Mi az hogy nem akar elengedni?

Ő az apád vagy mi?

Máskülönben meg persze, hagyj csak ki mindent az életedből, mert a vén faszi féltékeny

Ne legyél már hülye kis dedós

2018. okt. 6. 23:14
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
Jesszus ez már betegesen féltékeny...inkább lépj le mert hidd el h csak rosszabb lesz
2018. okt. 6. 23:21
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem lépek le. Elhalmoz mindennel. Csak féltékeny.
2018. okt. 6. 23:29
 5/18 anonim ***** válasza:
24%

Hat ha megamarnád csalni, ahoz nem kéne osztálykirándulás! De mond meg, hogy annyira, de annyira nem tartod vonzónak a béna osztálytársaidat, hogy kiráz a hideg, ha csak szexre gondolsz velük.

Középkorúval mondjuk úgy is találkozhatsz, szóval ez sem jó.

A nem akar elengedni kicsit gazul hangzik. Hiszen nem vagy a tulajdona.

A féltékenységet értem.

Amúgy hány napra mentek?

Szerintem szexeljetek egy hatalmasat, hogy erezze mennyira jó neked vele. Utána mond meg neki, hogy elképzelni sem tudod, hogy más legyen rajta kívül a puncidban. Főleg nem egy gyerekes fiatal fiucska. S masztival kell kibírnod nélküle a napokat. De remeled, mikor bizseregve visszaérsz, akkor újra magadban érezheted ágaskodó férfiassagat. Mert neked csak az, s semmi más nem kell!

2018. okt. 6. 23:35
 6/18 A kérdező kommentje:
Puncimban?
2018. okt. 6. 23:37
 7/18 anonim ***** válasza:
77%
Hopp. Bocs elnéztem. Akkor módosítom másra.
2018. okt. 6. 23:39
 8/18 anonim ***** válasza:
77%
Figyu ha ő tart el akkor azt csinálod amit mond ilyen a k. Élete...
2018. okt. 7. 01:45
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg ennyire féltékeny, akkor beszéljétek meg. Ha nem ért meg akkor már most hagyd ott, mert később pokollá teszitek egymás életét. "elhalmoz mindennel" Gondold végig, őt szereted, vagy az ajándékait. Gáz volt ez a kijelentésed.
2018. okt. 7. 07:37
 10/18 A kérdező kommentje:
Azon gondolkodom, hogy már csak azért is megcsalom. Büntetésből. D
2018. okt. 7. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!