Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A barátom nem akar elengedni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem akar elengedni az őszi szünetben sulis kirándulásra, mert fél hogy megcsalom. Hogy értessem meg vele, hogy nekem csak a középkorú férfiak jöhetnek szóba? Én 18/f Ő 41/f

Figyelt kérdés
2018. okt. 6. 23:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Most azonnal rohanok meggyónni ezt a kérdést.
2018. okt. 7. 09:27
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
HÁT ,HA nincs ott màs homi nem tudod megcsalni okoska!!!
2018. okt. 7. 09:52
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem ott, hanem itt.
2018. okt. 7. 10:59
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
jól tezsed, azt mehetsz az utcára a népligetbe cummantani 2 ezerért:D
2018. okt. 7. 13:14
 15/18 anonim ***** válasza:
93%
Ha érett lennél és nem azért "szeretnéd", mert elhalmoz mindennel, akkor minden bizonnyal nem fordulna meg a fejedben a "csak azért is" mentalitás.
2018. okt. 7. 13:36
 16/18 anonim ***** válasza:
93%

"Azon gondolkodom, hogy már csak azért is megcsalom. Büntetésből."

Ez qrwa nagy gáz! Ha szereted, szeretnéd, ilyen meg se fordulna a fejedben. Én a helyedben elgondolkodnék, hogy valóban szereted-e a párodat, vagy csak azért vagy vele, mert mindent megad neked, amit csak (meg)kívánsz.

2018. okt. 7. 17:32
 17/18 anonim ***** válasza:
A 33 éves fiatal neked?
2018. okt. 7. 22:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát... elég kicsi a valószínűsége, hogy az osztálytársaid között túl sok meleg lenne, akivel ráadásul be is jönnétek egymásnak. Másrészt tanári felügyelet van, nem hinném, hogy túl sok lehetőséged lenne bárkivel is szexelni.

Viszont ha nem akar engedni, annak oka kell hogy legyen. Én 7 éve vagyok együtt a barátommal, de mindenhova elengedjük egymást akár több napra is, mert még soha nem merült fel semmiféle megcsalás téma, mert nem adtunk rá okot.

Namost ha a te barátod ennyire fél elengedni, akkor nem lehet, hogy te is adtál erre okot eddigi életed során? :)

2018. okt. 7. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!