Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vettem észre úgy, hogy a legtöbb középkorú meleg már nem is akar párkapcsolatban élni?
A planetromeon sok pasival ismerkedtem,és a legtöbb "barátságot"-ot akart max.
Egy idő után már nem is akarnak nyitni a legtöbben,hanem csak szexelnek,ha van rá alkalom?
Ne felejtsd el ,h ez egy szűk izolált környezet.
Van aki 5-6 éve fent van.
90%-ban olyan emberek használják akik csak egy gyors kufircra keresnek partnert
Én még azért reménykedek ,h sikerül kialakítanom egy monogám kapcsolatot annak ellenére ,h én is ezt tapasztalom amit te.
Szerintem túl sokat csalódtak,belefáradtak a keresésbe.
Én még csak 28 vagyok,de már én is ezt érzem,hogy nem is vágyok senkire.
Egyedül érzem jól magam.
Pedig még kapcsolatom sem volt,de nem is akarok.
Csak a korosztályomban nem ez a jellemző.
Én is sokat csalódtam és belefáradtam nekem meg már pusztán ismerkedni sincs kedvem t.keresőkön.
Nincs kedvem a felesleges ,vontatott körökhöz.
de annyi idős vagyok majdnem mint te és félek ,h valami nagyon komoly dolog előtt siklom el ,ha fiatal éveimben nem alakítok ki egy normális kapcsolatot.Nekem hiányzik és fáj,h nincs egy férfi az életemben akire tényleg mindig minden körülményekben számíthatok és mellettem áll.Magához ölel szorosan ha szomorú vagyok akivel össze bújhatok a paplan alatt hideg téli estéken és jókat szeretkezhetünk vagy dughatunk ha épp olyan a kedvünk kicsit kifakadtam sorry :D
Nekem sem volt még rendes kapcsolatom csak 1 éves volt eddig a leghosszabb ,de nagyon csúnya vége lett sajna:/ és ez már jó pár évvel ezelőtt volt azóta még szexelni sem szexeltem.Mindegy lényeg kár lenne elpazarolnunk a fiatalságunkat és őrlődni meg belefáradni a dolgokba ilyen korán mert 50 évesen már tényleg nehéz lesz egy t.kapcsolatot kialakítani:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!