Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mindig megcsalom a barátom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig megcsalom a barátom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. A barátom 25 éves. Két éve vagyunk együtt, és fél éve költöztünk össze. Nagyon-nagyon szerelmesek voltunk/vagyunk egymásba. A barátom sokat dolgozik, ami miatt nem hibáztatom, mert azért csinálja, hogy mindenünk meglegyen. Én még nem dolgozom, idén fejeztem be a középsulit, és megyek egyetemre. De a lényegre térek. Tudom, hogy ez undorítóan hangzik, de mialatt ő olyan sokat dolgozott/ik, nagyon unatkoztam és elkezdtem beszélgetni más fiúkkal is... Öt fiú közülük nagyon megtetszett, akikkel találkoztam is. Közülük hárommal csak csókolóztam néhányszor. A másik kettővel lefeküdtem, de mindegyikkel megszakítottam azóta a kapcsolatot, kivéve az egyikkel. Vele már néhányszor lefeküdtem. Konkrétan az a gond, hogy nem nagyon bírom szex nélkül... Most tudom, hogy ez gáz, de ez az igazság. Viszont a barátom ezt nem érdemli meg, de elveszíteni sem akarom... Bűntudatom van emiatt, és egyre nehezebben tudok a szemébe nézni...

Mit tegyek?

2019. jún. 19. 21:01
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
95%
Mindjárt szétszednek, na várj csak...
2019. jún. 19. 21:07
 2/24 Cute_Psychopata válasza:
94%

Vették volna inkább egy mű f**** magadnak.

Nem tudsz semmit se tenni, válalld a felelősséget és mond el a barátodnak.

2019. jún. 19. 21:07
 3/24 Cute_Psychopata válasza:
75%
Vettél**
2019. jún. 19. 21:08
 4/24 anonim ***** válasza:
92%
Ha van egy kis gerinced akkor elmondod neki...
2019. jún. 19. 21:10
 5/24 anonim ***** válasza:
90%
Hát el kell mondani, az a legtisztább. Aztán lesznek következményei,de akár meg is tudjátok oldani. Így semmiképp se folytasd tovább a módit
2019. jún. 19. 21:19
 6/24 anonim ***** válasza:
94%
Baxódj meg, bár az már megtörtent
2019. jún. 19. 21:21
 7/24 anonim ***** válasza:
31%
szerintem mondd meg a párodnak hogy a kapcsolatnak az tenne a jot ha inkább veled lenne
2019. jún. 19. 21:22
 8/24 anonim ***** válasza:
95%
Minek gyerek fejjel kalcsolatosdit játszani?
2019. jún. 19. 21:35
 9/24 anonim ***** válasza:
76%
*kapcsolatosdit
2019. jún. 19. 21:36
 10/24 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
92%
Számomra nem az a legundorítóbb, hogy szénné csalod szerencsétlent, amíg kettőtök jóléte érdekében gürizik, hanem az, hogy felteszed magadnak a kérdést, hogy mit tegyél.
2019. jún. 19. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!