Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig megcsalom a barátom. Mit tegyek?
18 éves lány vagyok. A barátom 25 éves. Két éve vagyunk együtt, és fél éve költöztünk össze. Nagyon-nagyon szerelmesek voltunk/vagyunk egymásba. A barátom sokat dolgozik, ami miatt nem hibáztatom, mert azért csinálja, hogy mindenünk meglegyen. Én még nem dolgozom, idén fejeztem be a középsulit, és megyek egyetemre. De a lényegre térek. Tudom, hogy ez undorítóan hangzik, de mialatt ő olyan sokat dolgozott/ik, nagyon unatkoztam és elkezdtem beszélgetni más fiúkkal is... Öt fiú közülük nagyon megtetszett, akikkel találkoztam is. Közülük hárommal csak csókolóztam néhányszor. A másik kettővel lefeküdtem, de mindegyikkel megszakítottam azóta a kapcsolatot, kivéve az egyikkel. Vele már néhányszor lefeküdtem. Konkrétan az a gond, hogy nem nagyon bírom szex nélkül... Most tudom, hogy ez gáz, de ez az igazság. Viszont a barátom ezt nem érdemli meg, de elveszíteni sem akarom... Bűntudatom van emiatt, és egyre nehezebben tudok a szemébe nézni...
Mit tegyek?
“Nagyon-nagyon szerelmesek voltunk/vagyunk egymásba.”
Ez nem igaz. Ha így lenne, eszedbe se jutott volna más fiúkkal csókolózni vagy lefeküdni velük. Főleg nem többször is. Olyan nincs, hogy unalomból megcsalom a másikat...te nem dolgozol, akkor ő tart el? Nyugodtan vállalhatnál időszakos, alkalmi munkákat. De gondolom kényelmesebb otthon csücsülni és unaloműzésből széttenni a lábad. Én tükörbe se tudnék nézni, nemhogy a barátom szemébe. Azzal tennéd neki a legjobbat, ha őszinte lennél hozzá és elhúznál a francba. Kettőtökért gürizik, benned meg semmi tisztelet nincs felé, és csak aztal vagy elfoglalva, hogy TE nem akarod elveszíteni. Ha fordított lenne a helyzet és ő tenné meg ezt veled, gondolom ő lenne a világ legnagyobb mocska, és soha nem akarnád látni. Ne húzd szegény idejét, engedd hogy találjon el rendes lányt, aki tényleg szereti, nem csak kihasználja és krválkodik a háta mögött.
Mondd el neki és hagyd békén.
Sokkal jobbat érdemel egy ilyen rongynál.
A hosszú távú kapcsolatosdit meg ne erőltesd, mert egyértelmű, hogy még nem állsz rá készen.
Nagyon sokat dolgozik, te meg unatkzol :D Szegénykém
Nincs házimunka, vagy agyéb teendők a lakásban például főzés?
Mársrészt idén fejezted be a sulit, miért nem inkább álláshirdetéseket lapozgatsz?
Mondjuk beléd már kár bármilyen energiát fektetni a párod részéről. Mások a távkapcsolatot bírják, te meg addig nem bírod ki mig a barátod hazaér.
Mit tegyél, például menj el te is dolgozni és nem lesz annyi felesleges időd. Nem érzed magad rosszul hogy ő eltart, otthont teremt te meg nemhogy ehhez nem járulsz hozzá hanem még csalod is? A helyedben napi szinten hánynék magamtól.
Vagy hagyd el gyorsan miután bevallottad milyen is vagy, vagy keress már munkát. Nem kifogás hogy még tanulsz, ha együttélés szintjén akarsz felnőttesdit játszani akkor igenis járulj hozzá az anyagi terhekhez.
Én is 18 éves korom óta vagyok együtt a párommal (aki akkor 26 éves volt) még én is tanultam. Eszembe nem jutott volna hogy eltartassam magam, pláne nem megcsalni.
Ha nem megy, egyszerűen hagyd el mert nem szereted. Kizárt hogy megcsalnád ha szeretnéd.
32/N
Most már túl késő, de mentsd ami menthető. Beszéld meg vele, hogy ez van. Ezt az ötöt most már ne mondd el, valaki nagyon érzékeny lelkikeg a megcsalásra, évekig nem heveri ki. Azt mondd el, amelyikkel többször voltál, hogy vele kétszer.
Aztán ő eldönti, hogy ezt akarja-e így vagy nem. Persze ha belemegy, akkor onnantól ő is szexelhet, randizhat mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!