Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tartsam meg, hogy többet eszébe se jusson más?
Engem is elért minden nő rémálma, a páromról kiderült, hogy más nővel is "jóban volt", kicsit bele is szédült, de végül mellettem maradt, és családdá váltunk.
Az a probléma, hogy annak idején mi is úgy jöttünk össze, hogy ő még nem zárta le az akkori kapcsolatát. Hízelgett a hiúságomnak, hogy észrevett, és hogy miattam szakított az akkori barátnőjével.
Erre modhatjátok, hogy a karma, mert visszakaptam, és engem is megcsalt.
De engem nem dobott el a másik miatt, és ez azért pozitív.
De azért van bennem parázás, hogy mi van, ha a jövőben ez mégis bekövetkezik.
Most égre-földre mondja, hogy soha többet nem lesz több ilyenje, de ki tudja, ha jön valaki, aki miatt majd mehetek a levesbe.
Mit tanácsoltok?
Micsoda naiv nő vagy... És még te kapálózol egy ilyen pasiért.
Arra nem gondoltál hogy téged is ugyanúgy dobott volna ha kell a másik nőnek tartósra? Méghogy "pozitív" hogy nem dobott el...
Fel kéne ismerned hogy a pasi képtelen lekötni magát egy nővel, főként mert magát szereti a legjobban. Nem téged vagy a másik nőt. Ennek fényében előrevetítem hogy bizony lesz még sok más is melletted, és ha a következő hódítása hajlandó felvállalni, te is mehetsz a levesbe. Gondolj csak bele mit éreztél amikor veled maradt és szeretőből kapcsolat lettél. Na, az a nő ugyanúgy hízelgőnek fogja találni a szituációt.
Tanács: ne építs vele hosszútávra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!