Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem a barátnőm pasija mikor tudja
hogy többet érzek iránta?
Figyelt kérdés
Múltheten elmondtam neki hogy bele szerettem, ma felkeresett hogy beszéljünk így mondtam neki hogy jó legyen jöjjön át ha végzett a munkába, délre itt is volt kb.Beszélgettünk és azt mondta hogy szimpatikus vagyok neki de a barátnőjét szereti, velem csak szexkapcsolatot tudna elképzelni mert tetszem neki.Mondtam neki hogy nem mert ha kitudodik akkor óriási botrány lesz és nem akarok cirkuszt.Szerintem látta rajtam hogy megveszek érte és nehezen mondtam nemet.Mert az eszemre hallgattam.Kisértem ki mikor az ajtóba puszi adás közben megcsókolt, egyből elvesztettem a fejem és vissza csókoltam neki, így vissza léptünk az ajtóból és bezártam benne hagyva a kulcsot hogy a tesómék vagy anyumék ha jönnek legyen idő felöltözni.Megtörtént az aktus és uhh nagyon élveztem de ezt a barátnőm pasija is látta rajtam mert megjegyezte és ő is élvezte az egészet láttam rajta.Aktus után még egy kicsit feküdtünk egymáson és megbeszéltük hogy soha többet ez csak egyszeri alkalom volt és se jó barátnak se senkinek nem mondjuk el mert senki nem tudja kinek járna el a szája.Elmentem fürdeni és utánam jött hogy le tusolna megengedem neki?Mondtam gyere persze, de nem bírtam magammal. totál bele vagyok zúgva, és megcsókoltam és a zuhany alatt szexeltünk még 10 percet.Gyors lefürödtünk és mondtam neki hogy igyekezzen az öltözéssel.Mikor ment el megcsókolt magától és szép napot kívánt.Mit csináljak nagyon szerelmes vagyok de tudom hogy nem kéne mert a barátnőm pasija. 19l
Talán mert pont leszarja, hogy mit érzel és kapható voltál egy numerára? Egy ilyen lotyót még ő se tisztel, de ebben semmi meglepő nincsen. Ja és ne hívd magad barátnőnek, mert minden vagy, de barát pont nem. Összeillenétek a fiatalemberrel, két hulladék selejt féreg, csak hát ürítésen kívül még neki se kellesz, ciki.
2019. márc. 6. 13:47
2/35 anonim válasza:
De mákos vagy.Jah,csak megdugni akar.A barátnőjét tuti nem szereti.Ősparaszt,Majd ha idősebb leszel leszoksz arról,hogy ez a aljas,sunyi típus tetszen.Addig meg hiâba mondjuk,hogy fejezd be,annyiszor fog kihasználni,amennyiszer hagyod.
2019. márc. 6. 13:56
3/35 anonim válasza:
Ha nem kamu, akkor:
Nem nyilvánvaló? Két ingyenpunci is sorba áll hozzá, biztos megéri neki.
2019. márc. 6. 13:58
4/35 A kérdező kommentje:
De akkor miért annyira jófej?Tudom hogy szemétség amit csinaltunk, de beleszerettem..
2019. márc. 6. 14:33
5/35 anonim válasza:
"Egy ilyen lotyót még ő se tisztel"
Egy fokkal sem kisebb lotyo a pasi sem. Sőt, még nagyobb ringyo. A kérdező legalább szerelmes, így egy fokkal erthetobb a rossz döntés, de a pasi meg ezt sem mondhatja el.
2019. márc. 6. 14:36
6/35 anonim válasza:
A szerelem semmire se kifogás kedves 5-ös, csak a primitív ösztönlények takaróznak az érzelmekkel, már bocs. Hátbaszúrta a barátnőjét, erre nem mentség semmilyen szerelem. Amit tett az kizárólag döntés kérdése volt, dönthetett volna úgy is, hogy félreteszi az érzelmeit és tisztességes marad, de nem így döntött, tehát egy utolsó kis lotyó, pont úgy, mint a pasi, egyikük se jobb a másiknál.
2019. márc. 6. 14:41
7/35 A kérdező kommentje:
Hogy tudnám félre tenni az érzelmeim mikor fülig beleszerettem?Te félre tudnád tenni?Ne viccelj már, pasi vagy ti főleg nem uralkodtok magatokon
2019. márc. 6. 14:46
8/35 anonim válasza:
Miért jó fej? Hát hogy farokra húzzon, nem nyilvánvaló? :D
Amúgy meg nem vagy szerelmes, csak bejön.
2019. márc. 6. 14:49
9/35 A kérdező kommentje:
Azért mert egyáltalán szóba áll velem mégha csak a szex miatt is, bár nem hiszem.Nem úgy ismertem meg, de kitudja mindig abban csalódunk aki szeretünk.Én ténylegesen szeretem,nem csak mondom.
2019. márc. 6. 14:51
10/35 anonim válasza:
Gondolom a barátnőd se úgy ismerte meg, hogy ekkora görény, aztán nézd meg, mi lett belőle.
Szerelmes vagy? Ohh, ez tök cuki. Mennyi ideje vagytok együtt kapcsolatban? Mennyi ideje éltek együtt? Mennyit törődtök egymással, mennyi kompromisszumot hoztok egymásért, mennyi áldozatot hoztok a másikért, mennyi bizalom van köztetek, mennyi ragaszkodás, mennyi őszinteség, mennyi kitartás, mennyi önzetlen odafigyelés és segítség?
Szerelmesnek lenni sokkal több, mint azt érezni, hogy olyan szexi a mosolya, jó fej meg jó lenne lefeküdni vele....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!