Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem a barátnőm pasija mikor tudja
hogy többet érzek iránta?
Figyelt kérdés
Múltheten elmondtam neki hogy bele szerettem, ma felkeresett hogy beszéljünk így mondtam neki hogy jó legyen jöjjön át ha végzett a munkába, délre itt is volt kb.Beszélgettünk és azt mondta hogy szimpatikus vagyok neki de a barátnőjét szereti, velem csak szexkapcsolatot tudna elképzelni mert tetszem neki.Mondtam neki hogy nem mert ha kitudodik akkor óriási botrány lesz és nem akarok cirkuszt.Szerintem látta rajtam hogy megveszek érte és nehezen mondtam nemet.Mert az eszemre hallgattam.Kisértem ki mikor az ajtóba puszi adás közben megcsókolt, egyből elvesztettem a fejem és vissza csókoltam neki, így vissza léptünk az ajtóból és bezártam benne hagyva a kulcsot hogy a tesómék vagy anyumék ha jönnek legyen idő felöltözni.Megtörtént az aktus és uhh nagyon élveztem de ezt a barátnőm pasija is látta rajtam mert megjegyezte és ő is élvezte az egészet láttam rajta.Aktus után még egy kicsit feküdtünk egymáson és megbeszéltük hogy soha többet ez csak egyszeri alkalom volt és se jó barátnak se senkinek nem mondjuk el mert senki nem tudja kinek járna el a szája.Elmentem fürdeni és utánam jött hogy le tusolna megengedem neki?Mondtam gyere persze, de nem bírtam magammal. totál bele vagyok zúgva, és megcsókoltam és a zuhany alatt szexeltünk még 10 percet.Gyors lefürödtünk és mondtam neki hogy igyekezzen az öltözéssel.Mikor ment el megcsókolt magától és szép napot kívánt.Mit csináljak nagyon szerelmes vagyok de tudom hogy nem kéne mert a barátnőm pasija. 19l
"önzetlen vagyok vele!Nem kértem tőle semmit azt sem hogy szeressen.Csak annyit hogy gondolja meg, nem járna velem.Szerintem elég nagy kompromisszumot hozok azzal hogy a barátságom kockára teszem.És igen, ő sokat segített nekem, és nem a szexre gondolok.Az nem bizalom hogy megnyiltam neki?Hogy bízhat bennem és én is benne hogy nem derül ki ami ma történt?" Ő önzetlen veled? Milyen áldozatot hozott érted vagy kompromisszumot? Ostoba, naív, szerelmes kislány vagy, pár év múlva nagyon fogsz nevetni magadon, hogy milyen kis buta voltál.
2019. márc. 6. 16:11
22/35 anonim válasza:
Minek az embernek ellenség, amikor ilyen barátai vannak?!
2019. márc. 6. 18:25
23/35 anonim válasza:
Most még fiatal, hamarosan a szerelemre hivatkozva minden pasival le fog feküdni. A kis k...ból nagy k...a lesz.
Konkrétan elcsábította a "barátnője " pasiját. Az meg pasiból van, nem fogja kihagyni.
De szerencsére van még a földön más is, nemcsak ezek ketten.
2019. márc. 6. 19:22
24/35 anonim válasza:
Sajnálom a barátnőd. Jobbat érdemel nálatok. Ritka egy aljas mocskok vagytok. És az csúnya, hogy te így tükörbe tudsz nézni. Majd az élettől úgyis visszakapod, hidd el. Pár kufirc, és úgy eldob, mint egy használt alsógatyát. És meg is fogod érdemelni! :)
2019. márc. 6. 20:53
25/35 anonim válasza:
Tizest adom. Kérdező, nőlj fel...
2019. márc. 6. 21:08
26/35 anonim válasza:
1. Nyilván azt várod, hogy itt mindenki megírja neked,hogy azért ilyen jófej veled, mert belédszeretett és valóban törődik veled. Lókupacot. Ha megunta a barátnőd, de gyáva dobbantani, akkor pont jó időtöltés vagy, barátnődnek úgyse fogsz kitálalni, mert szerelmes vagy és te is hibás leszel.
2. Nem tudom,hogy te hogy bírsz a barátnőd szemébe nézni, a szerelem minden,csak nem kifogás,ha mégis annak tartod az állatvilágban a helyed.
3. Reméld,hogy te sose fogod átélni azt,hogy a két általad legjobban szeretett ember elárul.
Lotyó.
2019. márc. 6. 23:08
27/35 anonim válasza:
Tök mindegy.Mindenki ezt csinálja az életben,átgázolva mindenkin a saját érdeket szem előtt tartva. Vagy téged taposnak,vagy te taposol.A barátnőd nem a barátnőd,ezt te is tudod,ha az lenne ezt nem csináltad volna. Én azt mondom fiatal vagy,élvezz ki mindenpercet,persze sérülni fogsz,ez már most látható,de egyszer élünk. Amit nem lett volna szabad elkövetned,már úgy is megtetted.
2019. márc. 7. 09:34
28/35 anonim válasza:
Fiatal vagy sérülékeny, kiadod magad a pasiknak, és nem tudod irányítani az érzelmeidet.
Megfigyelés hogy párszor még kicseesz veled valami féreg aki kapva kap azon hogy ennyire kinyíltál neki és bármit megtehet, és utána bezárkózol elkezdesz taktikázni a pasikkal.
Majd mire jön egy Igazi addigra nem tudod megélni az nagy szerelmet éppen az előzmények miatt.
Mélyebb dolgok nem számítanak neked egy pasinál, mert pont az amit tesz veled és a barátnőddel nem jogosítja fel hogy odalegyél érte..
Nem elég hogy jól néz ki egy pasi és kedves veled több kell ennél..
Érzelmi intelligenciának hívják - de majd fejlődik benned.
2019. márc. 7. 10:51
29/35 anonim válasza:
Mit nem értesz?
"Beszélgettünk és azt mondta hogy szimpatikus vagyok neki de a barátnőjét szereti, velem csak szexkapcsolatot tudna elképzelni"
Világosan elmondta, hogy mit akar. Te aláfeküdtél, ezzel zöld utat adva neki, látja, hogy nem bírsz ellenállni, így mostantól, ahogy csettint, mész is át tartani a p.csád.
Tényleg ennyire ostoba vagy?
2019. márc. 7. 11:45
30/35 anonim válasza:
Remélem Kikcsi itt van és olvasgatja, mekkora patkányok veszik körül :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!