Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem a barátnőm pasija mikor tudja
hogy többet érzek iránta?
Figyelt kérdés
Múltheten elmondtam neki hogy bele szerettem, ma felkeresett hogy beszéljünk így mondtam neki hogy jó legyen jöjjön át ha végzett a munkába, délre itt is volt kb.Beszélgettünk és azt mondta hogy szimpatikus vagyok neki de a barátnőjét szereti, velem csak szexkapcsolatot tudna elképzelni mert tetszem neki.Mondtam neki hogy nem mert ha kitudodik akkor óriási botrány lesz és nem akarok cirkuszt.Szerintem látta rajtam hogy megveszek érte és nehezen mondtam nemet.Mert az eszemre hallgattam.Kisértem ki mikor az ajtóba puszi adás közben megcsókolt, egyből elvesztettem a fejem és vissza csókoltam neki, így vissza léptünk az ajtóból és bezártam benne hagyva a kulcsot hogy a tesómék vagy anyumék ha jönnek legyen idő felöltözni.Megtörtént az aktus és uhh nagyon élveztem de ezt a barátnőm pasija is látta rajtam mert megjegyezte és ő is élvezte az egészet láttam rajta.Aktus után még egy kicsit feküdtünk egymáson és megbeszéltük hogy soha többet ez csak egyszeri alkalom volt és se jó barátnak se senkinek nem mondjuk el mert senki nem tudja kinek járna el a szája.Elmentem fürdeni és utánam jött hogy le tusolna megengedem neki?Mondtam gyere persze, de nem bírtam magammal. totál bele vagyok zúgva, és megcsókoltam és a zuhany alatt szexeltünk még 10 percet.Gyors lefürödtünk és mondtam neki hogy igyekezzen az öltözéssel.Mikor ment el megcsókolt magától és szép napot kívánt.Mit csináljak nagyon szerelmes vagyok de tudom hogy nem kéne mert a barátnőm pasija. 19l
Kikcsi basszus XDDDD. Én nem vagyok rasszista, de nem cigányok vagytok véletlenül?
Amúgy, ha megengedsz egy jó tanácsot: Szerintem inkább írni tanulj meg először és utána gondolkodj a dugáson meg pasikon. Én értem, hogy 21. század meg az y generáció önmegvalósít és mindenkin átgázol és lehet, hogy én vagyok öreg meg prűd, de... Szóval nem tudom. Tudom, hogy nem feltétele a dugásnak az ész, de akkor is? Nem lehetne, hogy azért az ilyen gerinctelen suttyó emberek inkább iskolába járnának ennyi idősen ba..szás helyett?
2019. márc. 9. 07:29
32/35 anonim válasza:
Te még barátnődnek mered nevezni a csajt? Normális ember nem fekszik össze a barátnője pasijával!
A pasi is egy féreg! De te 100x rosszabb vagy nála! Pff köpni se érne utánad ....
A minimum, h a barátnődnek elmondod, h mekkora lotyó vagy!
Jesszus f×sza.... ellenségemnek se kívánnék ilyen "barátnőt"mint te vagy!
22n
2019. márc. 9. 15:16
33/35 anonim válasza:
Ja és válaszolva a kérdésedre:
Azért ilyen veled, mert tudta, h könnyen kapható vagy... ingyen pnci! 👏😉
2019. márc. 9. 15:18
34/35 anonim válasza:
Az 5.válaszolóval érték egyet. A kérdező nincs senkivel párkapcsolatban és szerelmes. Nem mentesíti ez a felelősség alól, hibázott ez nyilvánvaló. A fő bűnös akkor is a férfi hiszen szerelem nélkül, tudatosan csinálta amit, akkor is ha a nőket jobban szeretik elítélni ezért.Aki szerelmes, az sajnos hajlamos meggondolatlan lépésekre.A férfit nem a szíve vezényelte, még ez a "mentsége" sincs, nettó szemétségből csinálta.
2019. márc. 10. 09:07
35/35 anonim válasza:
Azt a rohadt, a szövegeidből még lehetett idealizálni, de az üzenet után már nincs sok kérdésem :D "naon szexi volt. ez tetszik." Hallod, szerelmes vagy?! Ebbe? Miért? 😂 Hát már az írásából átjön hogy milyen nyomorék. Isten gyere le...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!