Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Végleg le lehet zárni magamban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végleg le lehet zárni magamban, hogy ne gondoljak rá többet, és tényleg elfelejtsük?

Figyelt kérdés

A vőlegényem más nővel flörtölt, neten ismerte meg.

Megláttam, hogy miket beszélgettek egy véletlen folytán, de együtt maradtunk, azóta egybekeltünk.

Az eskü letétele után (egyházi esküvőnk is volt) biztosan hihetem, hogy több botlása nem lesz?

Illetve valódi, nagy botlásnak tekinthető-e amit tett, ha csak beszélgettek, de nem feküdtek le?

Kinek mi a véleménye?

(Gyereket szeretnénk hamarosan, ami tovább erősítheti a kapcsolatunkat.)

2019. márc. 31. 11:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Először egy nagy tévhitet oszlass el magadban!

A gyerek próbára tesz minden kapcsolatot és házasságot, nem pedig megerősíti, ugyanis ameddig éjszakánként felsír és 0-24-es odafigyelést igényel az alváshiány kikészíti a szülőket.

Aztán kibontakozik a felszültség és jönnek a viták...

Kétszer gondol meg, hogy jó ötlet-e olyan férfinak gyereket szülni, aki már az esküvő előtt más nőkkel flörtöl!

2019. márc. 31. 11:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én őszinte leszek veled, az ilyen kapcsolatoknak az esetek többségében nem lehet túl sok jövőt jósolni. Miért? Mert a megcsalás nem ott kezdődik, hogy kuki a nem megfelelő punciba, meg nyelv a nem megfelelő szájba, hanem amikor a másik teljesen tudatosan olyan utat választ, amelyről tudja, hogy a másiknak nagyon fájna, ha kiderülne, hogy épp kivel mit csinál, mit beszélget (még ha fizikai dolgok nem is történnek), és mégis megteszi, mégis teljesen tudatosan szembeköpi a másikat, és megmutatja teljesen világosan, hogy "na, nekem ennyit ér a kapcsolatom veled - egy másik nővel való beszélgetést, numerát stb. akármit. Ennyire szarok bele, hogy még akkor is azt az x cselekvést választom, amiről tudom, hogy neked fájni fog, amikor kiderül".

És szerintem itt van a kutya elálsva. Hogy amelyik kapcsolatban ilyen előfordul, ott nincsen tiszelet, hiszen a másik fél egy senkivel való holmi beszélgetést is afölé helyez, hogy téged, akinek a legfontosabbnak kellene lennie a számára, megbántson, mert nem érdekli Persze, legbukás után jönnek a dumák, meg a mézeshetek időszak, meg a bizonygatás... de aki előtte is az arcodba hazudott, annak szerinted mennyit ér bármilyen eskü? Semmit.

De abba gondolj bele, hogy oké babát szeretnél... ez mind szép és jó, de a pasi már azelőtt is más nővel kereste a kommunikációt, hogy te ott voltál neki, majdnem minden energiáddal, teljesen. Mi lesz egy ilyen faszival, amikor téged a baba teljes leszív? Szerinted mennyi idő alatt lesz meg az újabb chatpartnerecskéje? Én úgy 2-3 hónapot mondanék.

2019. márc. 31. 12:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, kérlek ne vedd sertésnek, de szerintem menekülnöd kéne, amíg tudsz. Igen, látom hogy egybe keltetek, de az azért mégis csak olyan dolog, amit még meg lehet bontani. Egy gyerek már olyan kötelék, amit viszont nem kéne. Kutatások szerint a gyerekek nagyobb traumának élik meg a válást, mint egy családtag halálát. Kérlek ne tedd ki magad annak, hogy egy ilyen ember mellett végigszenveded az életed. Nem ismerem a férjed, nem mondom hogy egy utolsó szemétláda, mert ki tudja milyen ember, de szerintem aki egyszer megtesz egy ilyet az többször is megfog. És ez még a rosszabb változat szerintem, mintha csak lefekudt volna valakivel, akinek semmi jelentősége...

Hasonló eset történt a barátnőmmel. 5 évet együtt voltak a pasijaval, és sajnos még mindig. Először a pasinak megtetszett egy munkatársa, flörtölt vele, de végül nem lett semmi, mert a másik nő nem akarta. Barátnőm megbocsátott, pedig mondtuk neki hogy vessen ennek véget. Még csak 23,simán talál jobbat. De nem vetett.

Eltelt egy fél év, és megtörtént megint ugyanaz, csak egy másik nővel... Láss csodát, barátnőm megint megbocsátott. Hát megeri ez a szenvedés? Csak azért mert legtöbbször jól elvannak? Hát szerintem nem elleni kell, azt bárkivel lehet Mi a párommal 8 éve vagyunk együtt, és egyszer sem fordult elő ilyen például. Nagyon mély közöttünk a kapcsolat. Szerintem tehát nem érdemes együtt maradni, a gyerek tényleg megneheziti a dolgot. Mi is eltavolodtunk egy kicsit miután megszuletett a kislányunk, és az emberek azt mondták akkor, hogy ha,,még nekünk is nehéz volt, akkor... "

Szerintem gondold át nagyon a dolgot, mondd meg neki, hogy elbizonytalanított, és teperjen, ha tényleg csak téged akar. Az élet csodálatos, tele csodálatos emberekkel. Amiatt ne aggódj higy nem lesz babád. Inkább legyen később egy olyan emberrel aki érdemes rá, mint előbb egy érdemtelennel

2019. márc. 31. 13:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"Az eskü letétele után (egyházi esküvőnk is volt) biztosan hihetem, hogy több botlása nem lesz?"

Nem lehetsz biztos.Garancia nincs semmire.És sokan képesek hazudni, csak legyen egy fix pontjuk, aki mellett majd lehet szórakozni mással(másokkal) is.

Én nem mentem volna hozzá ilyen előzmények után.De itt már eső után köpönyeg a sztori.

És honnan tudod biztosan, hogy nem feküdt le senkivel a "beszélgető" partnerei közül?Sehonnan.Ő nyilván nem fogja bevallani, mert akkor veszett volna a fix punci.Így meg nyugodtan szórakozhat a hátad mögött másokkal(csak már óvatosabban teszi), mert így is hozzámentél.És beszélgetésekből indul az első szex is, majd idővel a többi.

A gyerektől meg ne várj kapcsolat erősítést.Egy gyenge lábakon álló kapcsolatot nem tesz jobbá, csak megnehezíti.Nem sétagalopp a gyereknevelés, még akkor sem, ha annyira vágysz rá.A te férjed az első nehézség után nagy eséllyel kileng majd, hiszen ez "jár neki" a házasság nehézségei mellett.Azt kell mondjam, naivan hittél a csodában, jól bevásároltál.Alapvető jellem nem fog megváltozni csak azért, mert házasságot kötött valakivel.Ezzel csak bebiztosította, hogy legyen egy fix jövője.

2019. márc. 31. 15:17
 5/9 A kérdező kommentje:
1 éve vagyunk házasok, eddig minden oké... azért mertem reménykedni.
2019. márc. 31. 16:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

1 éve oké szerinted minden....általában tényleg okénak érződhet, főleg, ha a kedves férjed már óvatosabb. Ismered azt a mondást, hogy a feleség tudja meg utoljára? Ez sok esetben beigazolódott már.

Rendben , most oké, de mi lesz egy sírós baba mellett pl.? Ez csak egy példa, nem biztos, hogy így lesz. Vagy pl., ha problémás lesz a terhességed(ne legyen így)? Szerinted elég érett a férjed kezelni az ilyen problémákat ilyen előzmények után, ilyen jellemmel? Szerintem nem. Kevés ember tanul az elkövetett hibáiból,nagyon kevés. Inkább vérszemet kapnak, hogy na, ezt is megtehették következmények nélkül. Kiábrándító, de tényleg ez van.

2019. márc. 31. 16:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert most épp nem bukott le? Vagy mert épp jelenleg nem aláz meg, akkor az már minden oké? Gondolom, az első lebukása előtt is minden oké volt.
2019. márc. 31. 16:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél még ennél is nagyobb balfsz..

Különben nem sokára itt fogsz bőgni, egy gyerekkel, míg apuci valahol valaki mást kefèl... És tudod mit? Akkor marhára nem foglak sajnálni, hanem azt mondom majd, megérdemelte a buta liba..

2019. márc. 31. 17:50
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a gyerek szerintem sem jó ötlet egy ilyen helyzetben,ha abba is hagyta a flörtölést a gyerek mellett tuti ujra kezdi majd mert az első pár évben alig lesz időtök egymásra. Fáradtak lesztek vagy te legalábbis biztosan és ez sem tesz jót. Az én kisfiamtol hiába nagyobb már még fektetés után sem tudunk nyugodtan egymással foglalkozni mert 5-6x felsir egy éjszaka folyamán és abból 2x biztos akkor amikor végre szexre kerűl a sor. Persze imádjuk a gyereket de a kapcsolatunknak ez minden csak nem jó szoval erre ne alapozz
2019. nov. 8. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!