Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy tartsam meg, hogy többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tartsam meg, hogy többet eszébe se jusson más?

Figyelt kérdés

Engem is elért minden nő rémálma, a páromról kiderült, hogy más nővel is "jóban volt", kicsit bele is szédült, de végül mellettem maradt, és családdá váltunk.

Az a probléma, hogy annak idején mi is úgy jöttünk össze, hogy ő még nem zárta le az akkori kapcsolatát. Hízelgett a hiúságomnak, hogy észrevett, és hogy miattam szakított az akkori barátnőjével.

Erre modhatjátok, hogy a karma, mert visszakaptam, és engem is megcsalt.

De engem nem dobott el a másik miatt, és ez azért pozitív.

De azért van bennem parázás, hogy mi van, ha a jövőben ez mégis bekövetkezik.

Most égre-földre mondja, hogy soha többet nem lesz több ilyenje, de ki tudja, ha jön valaki, aki miatt majd mehetek a levesbe.

Mit tanácsoltok?

2019. jún. 18. 14:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%
Uh. Eleve ossze se jottem volna ezzel a szerencsecsomaggal. Kb ugy rangat droton ahogy akar te meg hagyod. Gondolom vmi jopasi h lenyeled erte a szhart. Hat akkor ne panaszkodj az izere:D
2019. jún. 18. 14:27
 2/21 anonim ***** válasza:
71%
Ja es lany vagyok, nem a gyakoris szuz kesergo banda tagja. De sose ertettem az ilyen vilagi ostoba noket, akiket csal a pasijuk de majd ok megvaltoztatjak meg obegatnak itt. Jesus
2019. jún. 18. 14:28
 3/21 anonim ***** válasza:
92%

Mielőtt nagyon elkezdenél örülni, hagy világosítsalak fel. Melletted csak azért maradt, mert másik ilyen lúzer nőt nem találna nagy valószínűséggel, aki elnézi neki a csapodárságát. Bár ahogyan elnézem a nememet, sok aljas dolgot képesek benyelni, csak nehogy 5 percre ne legyenek kapcsolatban.

Nyugodjál meg, a jövőben már sokkal óvatosabb lesz, tehát nem, vagy csak nehezen derül ki, hogy miket csinál a hátad mögött.

2019. jún. 18. 14:29
 4/21 anonim ***** válasza:
84%
Nem sok méltóságod van, ha ezeket eltűröd, de még képes vagy elhinni, hogy majd megjavul.
 5/21 anonim ***** válasza:
17%

Minden férfi iszonyat egszyerű, mint a bot...

Van egyik vége, másik vége meg a közepe.

Tehát szex (sok és önzetlen kéyneztetés is!), kaja, tisztelet.

Ezért a háromért a tenyerén fog hordozni ;)

6/21 anonim ***** válasza:
39%

Erre nincs recept. A fiút kellene ismerni.

Pl: az egyiknek bejön ha a lány sokat kedveskedik, konyhatündérré válik. Szóval házias. Más meg pont ez miatt hagyja el, hogy neki nem kell olyan aki alárendeli magát. Aztán bejöhet még valakinek a vagány illetve az állandó bizonytalanságban tartás is. Más meg elmenekül mert nem bírja, kikészül. Sajnos szerintem nincs recept.

2019. jún. 18. 14:31
 7/21 anonim ***** válasza:
82%

Utolso mi a lofaszt lehez tisztelni egy ilyen pnaszeditoben?

Hova tiszteljem azt aki atvert es hazudott? Tisztelje meg a halal. Meg meg kaja meg szex, lol. Menjem ahhoz akibe belemartogatta.

Csak az ilyen labtorlok kezdenek el meg azutan teperni is(megalol) hogy megalazta oket a masik.

2019. jún. 18. 14:31
 8/21 anonim ***** válasza:
92%
Te mar nem mesz a levesbe, mar most is ott vagy. Te vagy az ilyen faszik alma. Fix punci, es melle hagyod, hogy alazzon, kalandozzon kedvere, hiszen tudja, hogy ket hiszti, aztan mar ujra te kersz szinte bocsanatot es agyalsz rajta, hogy kell megtartani ot, ezt a csodalatos farokhuszart.
2019. jún. 18. 14:38
 9/21 anonim ***** válasza:
77%
A párod nem szeret és nem is tisztel téged. Ezért tudott megcsalni. Ezen nem tudsz segíteni, nem tudod visszahozni ami nincs (és valószínűleg nem is volt soha). Azért van veled, mert kényelmes neki. De semmi nem köti hozzád érzelmileg. Ezért mindig meg fog csalni. Az egyetlen megoldás ha elhagyod. Ez már nem fog változni, a párod valószínűleg soha nem volt beléd szerelmes.
2019. jún. 18. 14:38
 10/21 anonim ***** válasza:
90%

Na ja, kutyából nem lesz szalonna.. Arra nem gondolsz, hogy nem azért maradt veled, mert olyan jó fej (nem az, ha megcsalt), hanem mert mondjuk a másiknak nem kellett, úgy, mint annak idején neked?

Az az egy módja, hogy felkészülsz az egyedüllétre. Ha gyerek van, főleg.

Elkezdesz pénzt félre tenni ,kitalálsz b tervet a lakhatásra, esetleg elvégzel egy tanfolyamot, ha a régi munkahelyedre nem tudsz vagy akarsz visszamenni és megmondod neki rohadt határozottan, hogy egyetlenegy dobása van és ha még egyszer félre kacsint, soha többet nem lát.

És ha kiderül, hogy félre kacsintott ( nyilván innen óvatosabb lesz ezzel, de ugye a kutyából nem lesz...), pakolsz, mész és többet nem veszed be a szövegét.

így TALÁN meg tudod tartani még egy darabig.

2019. jún. 18. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!