Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy tartsam meg, hogy többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tartsam meg, hogy többet eszébe se jusson más?

Figyelt kérdés

Engem is elért minden nő rémálma, a páromról kiderült, hogy más nővel is "jóban volt", kicsit bele is szédült, de végül mellettem maradt, és családdá váltunk.

Az a probléma, hogy annak idején mi is úgy jöttünk össze, hogy ő még nem zárta le az akkori kapcsolatát. Hízelgett a hiúságomnak, hogy észrevett, és hogy miattam szakított az akkori barátnőjével.

Erre modhatjátok, hogy a karma, mert visszakaptam, és engem is megcsalt.

De engem nem dobott el a másik miatt, és ez azért pozitív.

De azért van bennem parázás, hogy mi van, ha a jövőben ez mégis bekövetkezik.

Most égre-földre mondja, hogy soha többet nem lesz több ilyenje, de ki tudja, ha jön valaki, aki miatt majd mehetek a levesbe.

Mit tanácsoltok?

2019. jún. 18. 14:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%

Ez pasi úgy az összes nőt nem tiszteli, és szeretni sem képes őket,csak a saját farkát, hiszen mindet megcsalja, akivel éppen együtt van. Kérdés, hogy ezt a kérdező mikor lesz hajlandó belátni. Ahogyan elnézem, kell még neki jó sok pofára esés ehhez. Bár az is lehet, akkor is csak a megtartásán agyalna. Meg is érdemli, könnyebb a megaláztatás elviselése és az önsajnálat, mint kivágni az ajtón ezt az ökröt.

2019. jún. 18. 14:54
 12/21 anonim ***** válasza:
14%
Az elég reménytelen, hogy ne jusson eszébe más. Amit lehet tenni, hogy azt mondod, jó menjen, de akkor te is mész ha megtetszik valaki. Ha féltékeny, akkor ez visszatartja. A másik lehetőség, hogy elfogadod, hogy nem dől össze a világ ha mással is vagytok néha. Legfőképpen figyeljetek a kapcsolatotokra, egymásra, de ehhez ketten kelletek. Mindenesetre ne kényelmesedj bele a kapcsolatba, ne hárítsd rá a saját belső problémáid.
2019. jún. 18. 15:00
 13/21 anonim ***** válasza:
15%

Bírom az idejáró 40 éves szűz csajt meg pasit :D

Ti pont ugyan úgy halomra csaljátok a másikat, és ide jártok papolni.

Értem én, hogy savanyú a szőlő, azt is megértem, hogy irígyek vagytok, hogy így is szeretne kitartani a párja mellett, de azért emberek... :D

A megcsalás nem egy emeberen múlik, és és akármit papoltok a pasinál az első ok a félremenetelre a megcsalás, nőknél meg a "nőnek akarom érezni magam melleetted" menjünk már álalandóan csavarognibuliznimegminden!

Szóval ha tetszik ha nem, bizony szex, kaja és tisztelettel 1000x többet ér mit ha ott hagyja!

2019. jún. 18. 15:05
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

De, a megcsalás egy emberen múlik és múlt is mindig. A megcsalt nem tud dönteni a másik helyett, hogy csaljon, vagy ne, nem ő küldi. A csaló viszont saját maga dönt, hogy félredug vagy sem. Tudom nehéz felfogni, de próbáld meg.

2019. jún. 18. 15:14
 15/21 anonim ***** válasza:
91%

"De engem nem dobott el a másik miatt, és ez azért pozitív."

Persze, mert te mindent elnézel majd neki. Az előtted lévőt se hagyta volna el ha lát esélyt arra, hogy ő is elnézi neki.

2019. jún. 18. 15:16
 16/21 anonim ***** válasza:
43%
*szex
2019. jún. 18. 15:19
 17/21 anonim ***** válasza:
8%

#14:

Ok és okozat...

Amikor az 3. napon is fáj a nő feje, az egy pasinál = unlak ba.dmeg, húzzál máshoz...

Nem kell kétszer mondani, és a megcsalók is többszőr szólnak ha nem jó.

Vagy vigyorgás, 8nem is így van), vagy okés javítok rajta (1 hétig, jó esetben 1 hónapig) aztán kezdődik minden előről.

Nincs baj, csak nem kell sírni, ha megcsalnak mert pont ugyan úgy a te hibád is, sőt!

Gyakorlatilag te küldted a másik karjaiba a saját párod.

Akárki akármit mond vagy gondol ez így van, és ezért is következik be ha fejreállsz ha nem...

2019. jún. 18. 15:23
 18/21 anonim ***** válasza:
64%

Ha valami nem megy együtt, akkor felesleges erőltetni. Ha a kommunikáció sem működik, akkor be kell fejezni. A megcsalás nem megoldás, attól a helyzet csak rosszabb lesz. Egyedül a te kielégülésed oldódik meg, az is csak félig. Igénytelen szint, ha valaki fél megoldásokkal is beéri.

2019. jún. 18. 15:46
 19/21 anonim ***** válasza:
85%
Egy ilyen gerinctelen férfi simán dob téged is, alkalom kell hozzá és egy jó nő. Ne áltasd magad, te is így lettél neki, csak 1 vagy a sorban.
2019. jún. 18. 16:55
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát pont azért marad melletted,mert ezt elnézted neki...
2019. jún. 18. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!