Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nő aki gyermektervezés közben megcsalja a férjét?
Figyelt kérdés
Terhes lesz,de nem biztos kitől és a férjével marad.2019. máj. 28. 20:56
2/11 anonim válasza:
Láttam én már állapotos nőt flörtölni, de olyan pasit is kavarni másik csajjal egy buliban, akinek otthon volt a terhes felesége. Undorító világban élünk.
4/11 anonim válasza:
Bizonytalan?😂Felelőtlen.És övék a világ,mert nem kell gondolkodnia,hisz a feje se fáj sose semmi miatt.A gyerek meg reméljük jobban fog nevelkednu nála valami csoda folytán.
5/11 anonim válasza:
Szeretőt tartani egy dolog, de ha nem húz gumit a szeretőjével, akkor még iszonyúan ostoba is
6/11 anonim válasza:
Nem mindenkinek telik arra, hogy évekig járjon lombikra, milliókért.
8/11 anonim válasza:
A társadalom alja a piramis legszelesebb foja de a tápláléklánc csúcsa mert az ilyen állatok zabálják áldozataikat.
9/11 anonim válasza:
Az a férfi, aki megnősül...nos, az meg is érdemli!
10/11 anonim válasza:
"Egy nő két dologért bármire képes: Azért, hogy gyermeke szülessen, és azért, hogy ne szülessen."
Ez így van. Én is ismerek olyan nőt,aki pár hónapnyi férjel való probálkozás ,után gyakorlatilag felcsináltatta magát egy barátjával,akivel az első együttlét alkalmával összejött a teherbeesés,de végül a lelkiismerete miatt bevallotta a férjének és elvetette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!