Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a jelei annak, hogyha egy lány megcsalja a párját?
Milyen apró jelekből lehet levenni, hogy valami nincs rendben? Mire kell oda figyelni?
A válaszokat köszönöm!
Elkezd b...szogatni, egyszerre az sem tetszik neki benned, ami addig okés volt. (Lelki mechanizmus, hogy ne legyen lelkifurdalása, elkezdi bemesélni magának, hogy te egy darab sz...r vagy, akivel csak a probléma van, ezért voltaképp meg is érdemled, hogy félrekúrt valakivel.)
Ha váratlanul hozzáérsz, összerezzen, elkapja a kezét/arcát.
Nőként írom, hogy az érintés kerülés, osszerezzenes, ha a másik hozzád ér, nem jelenti minden esetben, hogy megcsal.
Nekwm pl. akkor szokott ilyen reakcióm lenni, amikor haragszom rá, és nincs kedvem semmilyen kontaktushoz. A másik ok, hogy a férjem elég végletes ember, ez igaz arra is, hogy sokat van távol, de ha együtt vagyunk, szó szerint a nyomomban van, mint egy kisgyerek, még a WC-re is utánam jön, örökké fogdos, folyamatosan rajtam lóg, elég fárasztó ez. Ilyenkor már én is rosszul vagyok... Pedig egyébként szeretem őt, és nem csalom meg.
Nálunk ezek voltak:
- nem figyelt már rám
- le nem tette a telefont a kezéből, persze mindezt úgy, hogy én ne lássam, hogy mit csinál
- telefondugdosás
- telefont vitte a wc-re is
- jelkód a telefonon
- új sport
- igényesebb lett
- bármit csináltam az csak rossz lehetett
- egyre több éjszakás műszak (mint később kiderült, ott dugtak)
Aztán nagyon csúnya koppanás, könyörgés ígérgetés, sírás-rívás, hiszti miegymás.
Végül egy jegyesség felbomlása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!