Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A testvèremet (26) megcsalja a fèrje (30) egy 16 èves lànnyal. Kiderült ès botràny lett (làny szülei-testvèremèk. ) Hogy segítsek a húgomnak?
Kèt napja nàlam alszik, nem bírja elviselni a kialakult helyzetet. Napok óta alig eszik ès sír. Szabadsàgott kellett kivennie emiatt. Jó kapcsolatuk volt, de mint kiderült, a fèrje nagyon jó színèsz. A fèrje vidèkre utazott, ő ès a làny hallgatnak, a szülők a húgomat keresik folyamatosan, mintha ő tehetne a dologról.
Èn sokkolt ès tehetetlen vagyok Szeretnèk segíteni neki de ott elakadtam, hogy nem èrtem, a sógorom, akit lassan 7 ève ismerek, hogy mehetett rà egy 16 èvesre.
Hogyan segítsek, mit mondjak a testvèremnek?
A kérdező nővérét aki 26 éves megcsalta a 30 éves férje egy 16 éves lánnyal.
Nem tudsz mit tenni azon kívül , hogy minden szemétnek elmondjátok. Azt viszont pozitív lehet, hogy egy 16 éves lányban biztos nem a szerelmet kereste ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!