Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derülhet ki, hogy nem a férjem az apja a gyermekemnek?
Nem kell rosszat kívánni a kérdezőnek, meg hogy menjen tönkre az élete. Elég nagy kereszt már ez neki így is. Szerintetek nyugodt lelkiismerettel, boldogan fekszik le? Naná, hogy nem. Ennyi elég is szerintem.
Amúgy legkésőbb akkor derülhet ki, amikor cseperedik a gyerek és hopp, nem hasonlít. Vagy nagyon más lesz a viselkedése. Vagy tényleg gyanút fog a vércsoportot illetően.
Szia!
Én nem a vizsgálatok miatt aggódnèk elsősorban. Ezt a titkot nem csak te tudod, ott a másik apajelölt is. Ő is tud osztani, szorozni, rá fog jönni, hogy akár az övé is lehet a gyerek. Gondolod lazán legyint majd rá? Nem fog utána járni? Nem fogja robbantani a családi idillt? Vagy ha nem ő, a szülei, akik pl ragaszkodnanak az unokajukhuz... És még nem tudhatod, a pasi kinek beszélt a kalandotokról.
Kérdező, én nem ítélkezem, de egy ilyen horderejű titokkal leélni egy életet, állandó rettegésben, úgy, hogy hazudsz a férjednek, a gyerekednek... Átgondoltad te ezt?
Kedves Kérdező!
Én is csalom a párom szóval nem ítélkezni szeretnék feletted?
De először is rettentően buta vagy, hogy nem védekeztél a szeretőddel.
Másodszor vetesd el inkább ezt a babát, mert sajnos meg van az esélye hogy a folyamatos stressz, idegesség(ki is az apja dolog) miatt betegen születik meg.
Harmadszor ha a szerető az apa, akkor joga van tudni, hogy van egy gyermeke.
És el döntse akarja e vagy törvényesen le mond róla.
Másik ha később derül ki, mondjuk amikor kamasz lesz a gyerkőc milyen törés lesz neki az életében?
Minden amit igaznak hitt, hirtelen csak egy hazugság, mese lesz.
Ki fog hatni az egész további életére.
Kérlek most dönts felelősségteljesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!