Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derülhet ki, hogy nem a férjem az apja a gyermekemnek?
Figyelt kérdés
1szer csaltam meg a férjem utána már nem jött meg a menstruációm. Nem valószínű,hogy ő az apa akivel megcsaltam,mert nem élvezett belém,a férjem viszont pár nap múlva igen(viszont előtte 8 hónapig próbálkoztunk és nem jött össze). Akivel megcsaltam nagyon hasonlít a férjemre.úgyh külsőleg nem derülne ki,csak ha beteg valamiért a gyerek akkor valamilyen vizsgálatból kimutatható?2019. máj. 3. 12:33
1/23 anonim válasza:
50-50 hogy a férjedé a gyerek. Az hogy a másik nem élvezett beléd, nem jelent semmit, mert már az előváladéktól is teherbe lehet esni. Utána kell járni hogy kié a gyerek, de ezt csak a születése után lehet. Ha nem akarod felpiszkálni az ügyet, akkor maradjon az a tudatban hogy a férjed gyereke.
2/23 anonim válasza:
Remélem, a férjed gyanút fog, elhagy, neked pedig tönkremegy az életed, mert megérdemelnéd. :)
3/23 anonim válasza:
Jó nagy hirnyó vagy kérdező. Bárcsak lebuknál.
32/f
5/23 anonim válasza:
Barmikor kiderülhet a legalapvetobb betegsegnel, orvos vizsgalatnal szerencsere. Boldog rettegest hatralevo eletedben, rinyuszka.
6/23 anonim válasza:
Ez borzalom. Hogy lehet ilyen tudattal élni? Remélem nem fogod bírni, ezt a terhet és elmondod neki... borzalmas
7/23 anonim válasza:
Bármilyen betegségnél, vizsgálatnál hamar kiderülhet, de ha a fickónak más a vércsoportja mint a férjedé akkor már alsós biológiaórán is rájöhet a gyerek, hogy valami nagyon nem stimmel.
Remélem beledöglesz a rettegésbe, megérdemelnéd.
8/23 anonim válasza:
Igazából biztosra csak DNS teszttel derülhet ki, azt meg nem vegeznek csak úgy. Még a vércsoport lehet árulkodó, de az sem feltétlenül.
Szerintem rengeteg apa nem is tud arról, hogy a gyerekek valójában nem is tőlük vannak, van ilyen millió.
9/23 anonim válasza:
Nálunk suliban tényleg volt ebből bukta, hogy bioszon az volt a házi, hogy ki kellett tölteni, melyik vércsoportnak milyen utódja lehet. Apuka segített a gyereknek. Aztán elkezdett gondolkodni, hogy ha ő 0-s, a felesége is 0-ás, akkor a fiuk hogy lett A-s?
10/23 anonim válasza:
Azért azzal ne nagyon nyugtasd magad, hogy a szeretőd hasonlít a férjedre. Ha övé a gyerek, egyáltalán nem biztos, hogy az ő génei öröklődnek, simán lehetnek a szerető szülei, vagy egyéb felmenői, azok már nem hiszem, hogy hasonlítanak a férjed felmenőire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!