Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itthon nem derülhet ki hogy ő van nekem. És ha komolyan akar engem meg kell szöktetni. Vajon ki fog mellettem tartani? Működhet így a dolog? 18/L
Itthon nem derülhet ki hogy ő van nekem.
Ha tudnák itthon egyből elzavarnának hozzá, ők azt akatják hogy minnél előbb szüljek meg férjhez menjek.
De nem leszek olyan mint a szüleim.
Mivel nem szabad hogy kiderüljön, csak este 11 után tudok hozzá kimenni.....nem hívhat mivel ha kicseng a telefon tudni fogjak hogy egy fiú az.....
Nem tudom meddig lehet ezt így csinálni. De ha komolyan akar engem meg kell hogy szöktessen. Egyêbként ezt a szöktetés dolgot ő hozta fel hamarabb.
Kérdezte hogy benne lennék e.
Nem tudom hogy ki fog e mellettem tartani és nem lesz e elege ebből. Ő idősebb. 30 éves.
Működhet így a dolog?
Kislány, felejtsd el minél előbb. Ha "megszöktet" is, csak cseberből vederbe kerülsz, majd ha nála leszel, visszasírod még a szülői házat is.
Várj még egy-két évet, amíg megtalálod azt a fiút, aki a társad lehet minden téren, és korban is hozzád illik (egy 30 éves férfi nem "fiú"). Annyit csak kibírsz még a szüleiddel.
Comingoutolj, kívágnak és nem kell szökni.
31/f
Ha kiderül elzavarnak, vagyis mehetsz a pasidhoz. Akkor minek szökni? Azt hiszed, akkor nem tudják meg, kinek a farka után vagy megbolondulva? Ennyire szégyelled a pasit? Biztos oka van.
Tippelek: van családja.
Nem kell megszökni. Otthon bejelented, hogy ő a párod, hozzáköltözöl. Ha ez nem működik, akkor a szökés se. Ugyanis pont ugyanaz a kettő eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!