Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem derülhet ki. Mi lesz, ha hazamegyünk Mo. -ra? Beszéljek Vele, hogy ez maradjon közöttünk?
Én vagyok a lány, aki olyan, mint a hó... Néhányan "jégkirálynőnek" gondolnak, akinek csak a divattól és a pénzköltéstől van néha jókedve.
Ő pedig a fiú, akit mindenki szeret, mindenki ismer, sokak szerint tökéletes csak azért, mert helyes és a magabiztossága miatt mindent megold, ráadásul vicces és udvarias is. Én sosem tartoztam a "rajongótáborába", de lefeküdtünk, az utolsó 48 órában elég sokszor és nekem ő volt az első...
Alapból ez nem történt volna meg, csak a szüleink révén közös nyaraláson vagyunk és még jó pár napot itt leszünk. A bűntudat most ért utol, ahelyett, hogy a parton lennék, vagy valami, itt kuksolok a szobámban, de nem tudom, miért. Elvégre, nem nekem kellene ezt szégyellnem, de azért jobb lenne, ha ez nem derülne ki...
Viszont mégsem állhatok elé ezzel. Sőt, már így is elég idiótának gondolhat, hogy az egyik percben még hevesen tiltakozom és próbálom levegőnek nézni, a következő alkalommal meg már én mászok rá.
Igazgatói engedélyt kaptam, szóval nem, nem kell most iskolába mennem.
Tökéletes lenne minden, ha nem követtem volna el életem egyik legnagyobb baklövését.
Tudod egyáltalán, mit jelent a ri.*c fogalma? :)
Mert én biztosan NEM vagyok az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!