Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire hihető a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hihető a barátom sztorija?

Figyelt kérdés

Tegnap este volt a barátom egyik haverjának a születésnapi bulija. Én is meg voltam hívva, viszont estig dolgoztam és kicsit beteg is vagyok, szóval úgy döntöttem hogy inkább nem megyek el. A buli egy szórakozóhelyen volt. A barátommal egy elég friss kapcsolatban vagyunk (négy hónap), eddig nem adott okot féltékenykedésre. Ahogy a korábbi kapcsolatai szóba jöttek korábban, világossá vált számomra, hogy sok lánnyal csak ilyen egy-két alkalmas dologról volt szó, tehát tudom hogy előfordult már hogy buli közben akadt össze mással.. A buli előtt mondogatta, hogy ott lesz majd a haverjának egy másik társasága is, ahol sok "olyan" csaj van. Amikor biztosra tudtam hogy nem fogok menni, akkor rám jött egy fura érzés, hogy valami történni fog. Egy darabig küldött videókat a buliról, majd egy idő után nem is írt (természetesen nem vártam el, hiszen bulizni mentek, ne a telefonját nyomkodja), ami akkor lett fura számomra amikor úgy reggel 4 körül újra írt, hogy most szállnak a vonatra és jön hozzám. Elég szokatlan hangnemben írt, kicsit komor és kedvtelen stílusban. Amikor kérdeztem hogy baj van-e akkor azt mondta hogy szó-szó. Úgy voltam vele hogy nem fog sok időbe telni mire ideér úgyhogy megvártam. Amikor megérkezett, dőlt belőle a sör és a cigiszag (pedig nem cigizik), látványosan távolabb ült le és nem akarta hogy megsimogassam vagy megpusziljam. Elmesélte, hogy miközben táncoltak, volt egy csaj (a haverjának az "olyan csaj" társaságából) aki ott táncolt vele/velük és egyszer csak lesmárolta a barátomat. Ő elvileg annyira meglepődött hogy nem lökte el és nem húzta el magát, hanem az egyik barátja pöckölte meg hátulról a vállát hogy menjenek el a csajtól. Később kihívta a lányt hogy megbeszélje vele hogy ezt nem kellett volna, barátnője van, stb. Ezután lelkizgettek és a lány is bevallotta hogy nemrég volt neki valaki fontosabb. Idegességében szívott el pár szál cigit. Én nem akarok hárpia lenni, nem is veszekedtem vele. Őszintén elmondtam neki, hogy valamiért nem lepett meg hogy ez történt, volt egy megérzésem hogy ha kihagyom a bulit akkor valami történni fog. Azt is mondtam neki, hogy szerintem egy lány azért ok nélkül nem smárol le valakit egy közös ismerős szülinapján - vagy csak én ismerek olyan lányokat akik ilyet nem tennének. A volt barátom például nem szeretett bulizni járni, így volt hogy nélküle mentem el pár barátnőmmel, mégse fordult elő ilyesmi. Annak örültem hogy elmondta (a barátja aki elvitte a lánytól is azt tanácsolta hogy mondja el), viszont szerintem ha ok nélkül lekapja valaki úgy, hogy elvileg nem is egymásnak táncoltak hanem egy kis csapatban hülyéskedve, akkor nem kissé remegő hanggal mesélné el és idegességében nem szívna el úgy több cigit is hogy amúgy nem cigizik.

Vegyes érzéseim vannak mert korábban nem fordult elő semmi ami okot adhatott volna rá, hogy ne bízzak benne, de most ezt a történetet nem tudom teljesen elhinni neki. Főleg hogy előtte egész nap volt bennem egy feeling, hogy nem lesz eseménymentes bulizás.

2019. ápr. 21. 17:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
76%
Ez a szánalmas csávó nagyon hülyére akar venni, ennyi gyenge kamut, Istenem :D ... Szegénykém, jó sz.r szituban vagy, azért kitartás!
2019. ápr. 23. 13:47
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy ez a lakhatási dolog megoldódik, egyből dobd ki a pichába. Találsz majd normális srácot is, aki megbecsül, tisztel és szeret. Ez a féreg meg bekaphatja. ✌
2019. ápr. 23. 15:42
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora kamu a srác, bezzeg ha te állnál elő hasonló történettel neki :D

HA téged akaratod ellenére (itt nem az ő akarata vlt ellene, hanem a haverjáé aki megkocogtatta a vállát, ha nem teszi talán fel sem eszmél hogy barátnője van) megcsókol valaki, nem beszélgetsz vele, pláne nem jelölöd be fb-n, hogy tartsd vele a kapcsolatot, hisz minek?

Hiába törli, honnan tudod nem-e csinál egy másik fiókot amin tartják a kapcsolatot?

Vagy esetleg nem-e cseréltek telószámot is?

Jobb ha dobod és nem dőlsz be neki.

2019. ápr. 23. 22:00
 24/28 A kérdező kommentje:

Túl lusta ahhoz a srác, hogy külön fiókot regisztráljon csak emiatt. A telószámban azért kételkedem, mert szinte soha nem telefonál, mindenkivel messengeren intézi a dolgait, kivéve ha a szülei hívják vagy ő hívja őket. Egyébként az hogy törölte meg kikövette, az nem jelent semmit. A beszélgetés valószínűleg nem lett törölve, és a lány eléggé bátorítva lett arra, hogy kezdeményezzen egy beszélgetést. És simán lehet messengeren úgy beszélgetni hogy nem vagytok ismerősök. Meg ott az insta is, amit amúgy nem mutatott meg, csak mondta hogy ott nem beszéltek semmit.

Sok lány barátja van, de azért nem várhatja el, hogy csendben tűröm, hogy összebarizna egy olyan lánnyal, aki az első találkozáskor rámászott. Mert most tényleg, ha első találkozáskor ez történt (mindegy hogy ki mennyit ivott előtte), ki tudja mikor gondolja úgy a lány, hogy megint próbát tehet.

2019. ápr. 23. 23:34
 25/28 anonim ***** válasza:

"Mert most tényleg, ha első találkozáskor ez történt (mindegy hogy ki mennyit ivott előtte), ki tudja mikor gondolja úgy a lány, hogy megint próbát tehet"

Szerintem ha egy pasi elmegy egy másik találkozóra, akkor nem kell sokáig gondolkoznia a csajnak, hogy megint próbát tegyen-e. Hisz ha a pasi nem szeretné, nem lenne ott.

Az hogy nem beszél telefonon előtted még nem jelent semmit. Lehet megbeszélik azt, hogy épp mikor hívhassa, vagy dob neki egy sms-t, hogy most lehet.

Szerintem a telójában nézd meg a telefonkönyvet, nem tudom mióta vagy együtt, de szerintem ismered kikkel lóg a párod és kiket ismer.

Hátha találsz egy olyan nevet ami fura, pasik általában a szeretőket férfi névként mentik el a telefonkönyvben, mert az nem feltűnő.

2019. ápr. 24. 01:23
 26/28 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá hogy amikor elmegy zuhanyozni akkor gyorsan belenézek a telójába (a kódot elmondta régen), és átnézem a facebookot, instagrammot, meg az sms-eit. Ezt soha nem tartottam helyénvalónak, de addig nem is gondoltam rá ameddig nem kaptam rá okot. :D
2019. ápr. 24. 12:03
 27/28 anonim ***** válasza:
Már bőven nincs szükséged bizonyítékra. Nem hiszem el, hogy még mindig feltételezed, hogy igazat mondott. Szerintem ha te a két szemeddel látnád se hinnéd el..
2019. ápr. 24. 14:31
 28/28 anonim ***** válasza:
48%

Mekkora balek ez a srác! Úgy kell félremenni, hogy ne bukjunk le...és most három ember is nyugodtabb lenne.

Amúgy meg, milyen haverok, ha nem falaznak egymásnak...

2019. ápr. 25. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!