Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom! Mit tegyek?
4 éve vagyunk együtt a pasimmal.
Kb.1 éve egyáltalán nem hajlandó intim helyzetbe kerülni velem. Könyörögnöm kellett a csókért, az ölelésért, a szexért. Volt, hogy mellé feküdtem meztelenül, meg rámásztam, és semmi. Elmondása szerint ez mind azért, mert én megse próbálom elcsábítani, és mert ő nem tud szexelni óvszerrel(én meg nem szedhetek fogamzásgátlót hormonproblémák miatt).
A lényeg, hogy ugyanúgy eljártunk mindenhova, én rengetegszer próbáltam vele megoldani, de nem lehetett. Volt, hogy sírtam, mert hiányzott a csókja, az érintése.
Hogy miért nem szakítottam? Mert imádtam a személyiségét, és reméltem, hogy egyszer felnő és megváltozik a gondolkodása.
Aztán történt a következő: elmentem egy buliba a barátnőimmel kedden, ahol oda jött egy helyes srác. Én már nagyon ittas voltam, és elkezdett közeledni felém, átfogni a derekam, én meg elcsábultam és csókolóztunk.
Nagyon bánom azóta, és nem tudom mit tegyek.
Én tényleg szerelmes vagyok a barátomba, és annyira fáj, hogy egyszerűen nem közeledik felém, én meg elcsábultam. TUDOM, nem foghatom erre, de tényleg emiatt történt, a srác nem is érdekel, próbálta megtudni a nevem de én a csók után kapcsoltam és kamu nevet adtam meg és leléptem a buliból.
Hívtam a pasimat is bulizni, de nem akar velem jönni, se táncolni, se semmi.
KIkéne lépjek a kapcsolatból, de olyan rossz, hogy szerelmes vagyok és megkaptam őt(egy évet udvaroltam neki lány létemre), ő meg semmibe vesz.
Mit tehetnék? Tudom köpjek fölé és álljak alá.
Az alkohol nem kifogás a megcsalásra. Máskor ne vedelj annyit.
Egyértelmű a szakítás. Nem kell magyarázkodni, a tények önmagukért beszélnek.
Ti egy 50 éves pár vagytok, akik már nagyon unják egymást?
Miért nem olyannal vagy aki odavan érted meg vissza?
1 éve nem is dugtok?
A pasid nem kíván, nem közeledik, nincs intimitás?
1 év alatt nem sikerült változtatni?.. Valószínűleg már nem is fog, talán nem is akar...
Az alkohol csak megszabadít a gátlásoktól és előtérbe kerülnek az elnyomott vágyak, amit elnyomsz.
Szerintem ah szakítanál, 1-2 hétig siratnád, de aztán kinyílna a szemed, hogy mennyi lehetőségtől fosztod meg magad perpill.. Ez a kapcsolat már jó régen behalt.
HA annyira nem tudsz elszakadni, tartsd meg barátnak. De a helyedbe eldönteném, hány évet éri meg még elpazarolni az életedből így.. Mi lesz hosszú távon? Gyerek, család így? Én már a gondolatától is rosszul érezném magam. De az is érdekes hogy a párodnak ne lenne ingerenciája egyáltalán a szexre amúgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!