Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hihető a barátom sztorija?
Tegnap este volt a barátom egyik haverjának a születésnapi bulija. Én is meg voltam hívva, viszont estig dolgoztam és kicsit beteg is vagyok, szóval úgy döntöttem hogy inkább nem megyek el. A buli egy szórakozóhelyen volt. A barátommal egy elég friss kapcsolatban vagyunk (négy hónap), eddig nem adott okot féltékenykedésre. Ahogy a korábbi kapcsolatai szóba jöttek korábban, világossá vált számomra, hogy sok lánnyal csak ilyen egy-két alkalmas dologról volt szó, tehát tudom hogy előfordult már hogy buli közben akadt össze mással.. A buli előtt mondogatta, hogy ott lesz majd a haverjának egy másik társasága is, ahol sok "olyan" csaj van. Amikor biztosra tudtam hogy nem fogok menni, akkor rám jött egy fura érzés, hogy valami történni fog. Egy darabig küldött videókat a buliról, majd egy idő után nem is írt (természetesen nem vártam el, hiszen bulizni mentek, ne a telefonját nyomkodja), ami akkor lett fura számomra amikor úgy reggel 4 körül újra írt, hogy most szállnak a vonatra és jön hozzám. Elég szokatlan hangnemben írt, kicsit komor és kedvtelen stílusban. Amikor kérdeztem hogy baj van-e akkor azt mondta hogy szó-szó. Úgy voltam vele hogy nem fog sok időbe telni mire ideér úgyhogy megvártam. Amikor megérkezett, dőlt belőle a sör és a cigiszag (pedig nem cigizik), látványosan távolabb ült le és nem akarta hogy megsimogassam vagy megpusziljam. Elmesélte, hogy miközben táncoltak, volt egy csaj (a haverjának az "olyan csaj" társaságából) aki ott táncolt vele/velük és egyszer csak lesmárolta a barátomat. Ő elvileg annyira meglepődött hogy nem lökte el és nem húzta el magát, hanem az egyik barátja pöckölte meg hátulról a vállát hogy menjenek el a csajtól. Később kihívta a lányt hogy megbeszélje vele hogy ezt nem kellett volna, barátnője van, stb. Ezután lelkizgettek és a lány is bevallotta hogy nemrég volt neki valaki fontosabb. Idegességében szívott el pár szál cigit. Én nem akarok hárpia lenni, nem is veszekedtem vele. Őszintén elmondtam neki, hogy valamiért nem lepett meg hogy ez történt, volt egy megérzésem hogy ha kihagyom a bulit akkor valami történni fog. Azt is mondtam neki, hogy szerintem egy lány azért ok nélkül nem smárol le valakit egy közös ismerős szülinapján - vagy csak én ismerek olyan lányokat akik ilyet nem tennének. A volt barátom például nem szeretett bulizni járni, így volt hogy nélküle mentem el pár barátnőmmel, mégse fordult elő ilyesmi. Annak örültem hogy elmondta (a barátja aki elvitte a lánytól is azt tanácsolta hogy mondja el), viszont szerintem ha ok nélkül lekapja valaki úgy, hogy elvileg nem is egymásnak táncoltak hanem egy kis csapatban hülyéskedve, akkor nem kissé remegő hanggal mesélné el és idegességében nem szívna el úgy több cigit is hogy amúgy nem cigizik.
Vegyes érzéseim vannak mert korábban nem fordult elő semmi ami okot adhatott volna rá, hogy ne bízzak benne, de most ezt a történetet nem tudom teljesen elhinni neki. Főleg hogy előtte egész nap volt bennem egy feeling, hogy nem lesz eseménymentes bulizás.
Ennyire nem lehetsz vak.
Flörtöltek, nyomultak, a srác helyett a lány lépett, a srác benne volt a dologban. Mivel a haverja lerángatta le a csajról így ráparázott, hogy ez ki fog derülni, meg fogod tudni. Ezért az idegesség, meg a cigi. Arra nincs garancia, hogy a kinti "lelkizgetés" milyen formáját választották (verbális, orális, vaginális stb.)
Nem hihető... már alapjáraton, állítólag nem cigizik, legalább is állította. Azt kiderül, hogy kocabagós...
Most komolyan elmegy mindig szórakozni neked ezen kéne idegeskedned, vagy mint valami bébicsősz őrizned?
Szerintem neked nem ilyen kapcsolat kell. Ha komoly kapcsolatot akar, akkor viselkedjen úgy.
Csak azt kapják le, aki megfelelő jeleket is ad rá.
30n
Már leírtad párszor, hogy te is jársz ilyen helyekre. Mégis próbálod elhinni, hogy lehet csoportosan úgy táncolni "véletlenül", hogy azzal azt sugallja egy lánynak, hogy nyugodtan ledughatja a nyelvét a torkán.
Legyen végre eszed...
Figyelj! Én házas vagyok már tizenéve. A múltkor volt egy csapatépítőnk, amin ittunk pár felest a kollégákkal és ilyenkor a kolléganők 99%-ából előjön a rib.@nc attól függetlenül, hogy van-e férje/gyereke vagy nincs. Sajnos az előző cégemnél is ezt tapasztaltam meg az azelőttinél is. Kb.bárkivel elmennének aki hajlandó lenne rá.
Táncoltunk meg ökörködtünk a kollégákkal, mire a kolléganő betáncikált elém. Megpörgettem párszor, aztán otthagytam amikor éreztem, hogy ennél többet szeretne. Amikor éreztem, hogy rám mozdulna, akkor pedig határozottan félretoltam és el sem jutott odáig, hogy csak úgy megpróbáljon lesmárolni.
Egyszerűbb megelőzni a bajt, mint utólag lelkiismeret furdalásból elszívni 1 dz cigit. Ha pedig valaki minden előjel nélkül rámveti magát és lesmárol, akkor is kb 1 mp-ig tart a dolog, mert NEM VISZONZOM, hanem ellököm a francba. Szóval ezt nem értem. És akkor nem azt kell bevallanom itthon, hogy lesmárolt a Julika, hanem hogy le akart...nagyon nem mindegy. Ha én nem akarom, akkor nem smárol le senki. Inkább ezen gondolkozz el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!