Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez biztos megcsalás a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez biztos megcsalás a barátom részéről, van köztük valami?

Figyelt kérdés
Barátomat hazavitte egy barát barátnője mert kicsit rosszul lett, viszont még azóta ott van, és már nem reggel van, telefonra meg nincsen reakció se semmire. Régóta ismerik egymást, és a lány, hogy is mondjam nem a ringyós kinézetű lány, de női szemmel és egész jól néz ki, és nemtudom volt e vagy van köztük valami, parszor láttam a lány részéről régebben félreérthető közeledést.19l
2019. jan. 20. 12:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
64%
Vasárnap van. Rosszul van a párod. Miért nem mész át hozzá?
2019. jan. 20. 12:12
 2/23 A kérdező kommentje:
Nagyszüleimnél vagyunk és délután megyünk csak haza. Addig nemtudok mit tenni, csak érdeklődni telefonon, barátomnál meg a lánynál nemtudok mert nem veszik fel.
2019. jan. 20. 12:14
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha törtenne valami pont azert vennè fel gyorsan nehogy gyanakodj.

Szerintem a parod kicsapta magat es sokaig alszik.

Amugy lehet a csaj mar elment töle.

Vard mig a baratod jelentkezik es elmondja mi törtent

2019. jan. 20. 12:49
 4/23 A kérdező kommentje:
Köszi de félreertetted, nem a barátomhoz mentek, magához vitte haza.
2019. jan. 20. 12:52
 5/23 anonim ***** válasza:
30%

Tipikus kamu sztori.

Micsoda véletlen, hogy pont csak oda tudtak menni és a telefont se tudja felvenni2.

Már most látom, hogy a barát barátnőnél pknt rokonok voltak így kénytelenek voltak egy ágyban aludni, bizony, mert másképp nem fértek volna el, de a te hős barátod áldozatot hozott.

2019. jan. 20. 13:13
 6/23 anonim ***** válasza:
86%
A csaj a lakására vitte nem haza??? pfúúú, bazz, erre keresztet vethetsz.
2019. jan. 20. 14:00
 7/23 anonim ***** válasza:
84%
Hát szerintem akármilyen szöveget találnak majd ki el ne hidd és szakíts a pasival. Ez úgy megcsalt mint ahogy elő van írva. Az én ex pasimat sem tudtam elérni mikor megcsalt és volt pofája tagadni.
2019. jan. 20. 14:25
 8/23 anonim ***** válasza:
66%

Hát gyanús a dolog...

De egyszer én is felmentem egy ismerősömhöz buli után. És tényleg csak aludtunk de kb késő délutánig addig meg a telefont lenémítottuk előtte hogy tudjunk aludni mind a ketten.

Szóval itt is lehet csak ennyi történt. Lehet azért mentek a csajhoz mert az volt közelebb. Ha a pasid ütötte ki magát lehet kerülő lett volna ha haza viszi előbb és ő meg csak utána megy haza.

2019. jan. 20. 16:28
 9/23 anonim ***** válasza:
87%

Sikerült már elérni?

Milyen dumát adott be?

2019. jan. 20. 16:45
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Én semmi jóra nem számítanék. Ennek ennyi..
2019. jan. 20. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!