Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez biztos megcsalás a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez biztos megcsalás a barátom részéről, van köztük valami?

Figyelt kérdés
Barátomat hazavitte egy barát barátnője mert kicsit rosszul lett, viszont még azóta ott van, és már nem reggel van, telefonra meg nincsen reakció se semmire. Régóta ismerik egymást, és a lány, hogy is mondjam nem a ringyós kinézetű lány, de női szemmel és egész jól néz ki, és nemtudom volt e vagy van köztük valami, parszor láttam a lány részéről régebben félreérthető közeledést.19l
2019. jan. 20. 12:06
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
1 órája jött el, annyit mondott nagyon rosszul volt is belekevertek valamit állítolag az italába, az utotte ki ennyire . Nem tudom mit higyjek, hivogatott de most nem veszem fel es nem vagyok ra kivancsi
2019. jan. 20. 20:38
 12/23 anonim ***** válasza:

Az en italomba is belekevertek valamit atjonnetek ertem?

Ennek vege. Kidobni elfelejteni

2019. jan. 20. 22:11
 13/23 anonim ***** válasza:
Szerintem hazudik!
2019. jan. 20. 22:24
 14/23 anonim ***** válasza:

:D

Belekevertek valamit az italába :D

2019. jan. 20. 23:28
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Oké, belekevertek valamit az italába... De a lánynak miért nem volt annyi esze, hogy felvegye, vagy felhívjon téged, hogy bocsi ez meg az történt, gyere érte... addig nála lesz barátod,mert rosszul van?! Vagy direkt szerette volna szétbarmolni a kapcsolatot? Szerintem is kuka, bár azért hallgasd meg. :d
2019. jan. 20. 23:46
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak igaza van.

Ha ez a sztori igaz lenne, akkor a csaj felvette volna, pláne basszus úgy, hogy belekevertek valamit az italába???! És ezt úgy gondolták nem osztják meg veled, mert nem fontos, minek is a barátnővel megosztani?!

Amúgy kamu duma. Meg a csaj lakására fontosabb volt menni, igen, biztos.

Na mindegy, majd úgyis jön itt valami okos, aki majd azt mondja, hogy féltékeny hárpia vagy és ebben nincs semmi. Te döntöd el, hogy mit hiszel.

2019. jan. 21. 06:09
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után már biztos hogy nem lenne a barátom. Kidobnám mint macskát sz@rni
2019. jan. 21. 21:27
 18/23 anonim ***** válasza:

De honnan tudtad, hogy még ott volt reggel is?

Sajnos ennek a kapcsolatnak annyi..

És a helyedbe sz.rtam volna le a családi napot, ha igazán aggódok a barátomért, alap, hogy megyek hozzá..

2019. jan. 22. 10:22
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez kamu!

Sajnállak!

2019. jan. 22. 10:25
 20/23 anonim ***** válasza:
Mi lett a vége a sztorinak?
2019. jan. 22. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!