Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem elhagyott egy nőért. Hogyan tovább, még reménykedjek?
Igen, persze, logikus, megcsalta, elköltözött, otthagyta a két gyerekkel. De semmi biztosíték nincs arra sem,hogy amennyiben a kérdező talál egy új párt, esetleg még egyet, majd még egyet, nem fog megtörténni ugyanez. Azt írja,hogy jó volt a házasságuk, amiben miért is kételkedünk?Aki fiatal, esetleg nem élt hosszabb párkapcsolatban, nincs még gyereke, közös otthona, közös vagyona, teljesen másként látja ezt a kérdést mint aki hasonló helyzetben van. Nem mondom,hogy nem előre kellene nézni és elhajtani ha megjelenik,de ha lelkileg képes rá a kérdező, és lát reményt arra,hogy tanult az esetből a párja, és nme hagyja ismét cserben a családot, nem kell a feje fölött pálcát törni és hülyének nézni.
Sokan akkor döbbenünk rá egy-egy helyzet kezelésére, nehézségére amikor belekerülünk, külső szemlélőként sokkal könnyebb véleményt mondani,ezt mindannyian tudjuk.
"Aki fiatal, esetleg nem élt hosszabb párkapcsolatban, nincs még gyereke, közös otthona, közös vagyona, teljesen másként látja ezt a kérdést mint aki hasonló helyzetben van."
Nem vagyok már fiatal, mégis így láttam ebben a helyzetben a kérdést.Elváltam és nincs mit megbánnom.A csaló az csaló marad.A jellem adott, nem változik meg csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!