Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elhagyott egy masik nőért. Házból elment. Ezzel a használati joga megszűnik ugye?
3 gyerekkel maradtam a házban. Hitel van rajta bőven meg CSOK is, eladni nem tudom.
Természetesen a tulajdonjoga még megvan míg meg nem egyezünk és ki nem fizetem vhogy (bár fogalmam sincs hogyan), de a házba nem járkálhat be ugye?
Miért ne mehetne be?
Ő is tulajdonos, lehet, hogy a lakcímkártyáján is az a cím van, ott vannak a gyerekei.
A ti szakításotok nem jogi kategória.
Sajnos bemehet!!
Baratnom most vált.
Ok eladtak a hazat mert egyikuknek sem volt annyi penze h kifizesse a masikat.
Mivel helyrepofoztak idokozben tobbet is ert a ház
igy szinte nullára jöttek ki,kitudták fizetni a hitelt
aztan mindenki ment a maga utján...
Ezt mégis hogy gondolod? Ha véletlen kilép a házból, akkor megszűnik a használati joga?
A kettőnek semmi köze egymáshoz, elment, elment, majd visszamegy, ha akar.
Ettől add be nyugodtan a válópert, majd megosztja a bíróság a lakást, hogy mik lesznek a közös, és mik a te, és mi az ő helységei.
Nem.
Még neked kell neki bérleti díjat fizetni, ha úgy van.
#6: ha nem az övé az ingatlan.
Saját tulajdonú házba mindenki akkor tér vissza, amikor akar. Érdekes vicc lenne az ellenkezoje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!