Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki lehet valahogy zsarolni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet valahogy zsarolni, hogy elküldjön a fenébe? Hogy egy olyan arcát mutassa amitől meggyűlölöm, megszűnik iránta minden szép érzés bennem?

Figyelt kérdés

Olyan emberrel találkoztam, aki tényleg megérintett. Nem csak egy futó fellángolás, vagy érdek vagy tudom is én. Láttam a hibáit, és mégis megszeretem.

Volt egy nehéz időszakom, amit a közös emlékek léte miatt éltem túl. Valahol hittem benne, bennünk.

Picit elvarratlan szállnak érzem, ahogy elváltunk egymástól. Szeretném tényleg lezárni, arra nem látok esélyt, hogy közünk legyen egymáshoz. De így csak hozzá húz a szívem. Nem találom a helyem nélküle. És így rettenetesen nehéz.

2018. szept. 16. 18:23
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Keresd meg, és ezt így, ahogy ide leírtad, mondd el neki.
2018. szept. 16. 18:25
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
És ne akard meggyűlölni, inkább válj el tőle szépen.
2018. szept. 16. 18:26
 3/29 A kérdező kommentje:
És mint a jól idomított kutya ül fekszik marad, majd a szemembe mondja, amit hallani akarok?
2018. szept. 16. 18:28
 4/29 A kérdező kommentje:
Magamat gyűlölöm, mert még akarom gyűlölni.
2018. szept. 16. 18:29
 5/29 anonim ***** válasza:

Ha találkozol vele, akkor sem fogod tudni meggyűlölni, és nem érsz el vele semmit.Én már csak tudom..

Köztes megoldást kéne keresned, ami nem párkapcsolat (és titokban sem gondolhatsz erre). De akár egy mély baráti kapcsolat lehetőségét mutatja, így megszűnik az elérhetetlenség, a hiányérzet, bármikor tudsz hozzá fordulni ha bajban vagy, tudsz beszélgetni vele-minden testiség nélkül és megszűnik a vágy fizikálisan iránta..

Ilyen kapcsolatok idősebb korban óriási jelentőséggel tudnak bírni két személy esetében.Főleg akkor ha mindketten betartják a lefektetett szabályokat.

2018. szept. 16. 18:31
 6/29 anonim ***** válasza:

Az a baj ezzel hogy az érzéseid attól nem fognak megváltozni, ha szándékosan kiváltasz belőle valami ilyesmi reakciót. Mert belül tudod jól hogy mi a helyzet...

Engedd el a múltat az összes jó/rossz emlékkel együtt, és minél jobban próbálj mindig a jelen pillanatban maradni. Ne hagyd hogy a tudatod állandóan visszahúzzon a múltba, és ezzel nyomás alatt tartson.

Próbálj tovább lépni, és ha sikerül biztosan megtalálod még máshol is a szerelmet.

2018. szept. 16. 18:48
 7/29 A kérdező kommentje:

Te képes voltál, vagy erre?

Teljesen csak és kizárólag józan ésszel létezni? Mikor ott áll veled szemben az, akit szeretsz, de még csak közel sem lépsz hozzá, hogy megfognád a kezét, de készakarva nem teszed, mert szabály. Mert összetörik a rendszer, ha egy pillanatra is elgyengülsz.

2018. szept. 16. 18:49
 8/29 anonim ***** válasza:

7 A barátságba kézfogás belefér-de több nem. Hiszen barátként is megfogod a másik ember kezét, ha az bajban van, vagy arra van szüksége, hogy felemeld.

Kereszténnyé váltam. Nem csak szövegből, hanem valóban.Tettekkel is.Ami mindent felül ír. Nem töröm meg a szövetségemet Istennel. Senkiért és semmiért.

2018. szept. 16. 18:55
 9/29 A kérdező kommentje:

Szándékosan kerülöm, semmit sem keresek, ami hozzá köthető.

Igyekszem teljes életet élni, józan ésszel. De este amikor szó szerint rám tör a magány, valahogy az agyam előveszi az emlékeket vele. Poshadt ecetes bor, ami a múltban tart.

2018. szept. 16. 18:57
 10/29 anonim ***** válasza:

8+

*Te képes voltál, vagy erre?

Igen.

Még egy kamaszkori exem, akivel 35 év után találkoztam és próbált megcsókólni, sem történt semmi, mert elfordultam és megmondtam neki hogy nem. És az történt amit én akartam.

2018. szept. 16. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!