Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki lehet valahogy zsarolni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet valahogy zsarolni, hogy elküldjön a fenébe? Hogy egy olyan arcát mutassa amitől meggyűlölöm, megszűnik iránta minden szép érzés bennem?

Figyelt kérdés

Olyan emberrel találkoztam, aki tényleg megérintett. Nem csak egy futó fellángolás, vagy érdek vagy tudom is én. Láttam a hibáit, és mégis megszeretem.

Volt egy nehéz időszakom, amit a közös emlékek léte miatt éltem túl. Valahol hittem benne, bennünk.

Picit elvarratlan szállnak érzem, ahogy elváltunk egymástól. Szeretném tényleg lezárni, arra nem látok esélyt, hogy közünk legyen egymáshoz. De így csak hozzá húz a szívem. Nem találom a helyem nélküle. És így rettenetesen nehéz.

2018. szept. 16. 18:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

*Ülsz egy idegennel szemben, és kb egy marslakó nyelvén beszélne hozzád, idegennek érzel mindent,

Ez a szitu és érzés ismerős.

2018. szept. 16. 19:40
 22/29 anonim ***** válasza:

Na De az előző is így indult nem?

Aztán milyen jó volt ahogy haladtatok előre...

Végül is pont ezért nehéz megszabadulni ezektől az emlékektől, mert akkor jól érzeted magad.

Mi van ha ez nem is volt minden, és lehet ennél jobb is...

Mi lenne ha az élet ezután dobná be az igazi nagy szerelmet, ez meg csak egy bemelegítő kör lett volna hogy fel tudj rá készülni.

De azzal hogy begubózol, és a múlt emlékein töröd magad lehet hogy elszalasztod a lehetőséget...

2018. szept. 16. 19:43
 23/29 anonim ***** válasza:
Szerintem itt is elég jó el tudunk beszélni, nem úgy tűnik mintha itt bárki is marslakó lenne :D
2018. szept. 16. 19:44
 24/29 anonim ***** válasza:
De értem a problémád kedves kérdező, csak az a baj nem tudok jobb választ adni...
2018. szept. 16. 19:45
 25/29 anonim ***** válasza:

23 Nem voltál ilyenbe benne, ezért el sem tudod képzelni. Ezt csak az tudja, aki volt ilyenbe. És igen nagyon jól írta le, pont ilyen érzés mikor erővel fejted le valakiről magad. De közben meg szívügyileg masszívan az a másik van benned.

Ülsz a randin, egy tök idegen emberrel, és cikáznak benned a kérdések: mit keresek én itt? Ki ez az idegen? mikor lesz már vége? mit mondjak, hogy ne legyek egy paraszt, de elég volt, haza akarok menni...

2018. szept. 16. 19:52
 26/29 anonim ***** válasza:
25+ Pedig a másik ember alapvetően normális, nincs semmi baj vele, csak veled, mert máshoz tartozol. De erőlködsz és erőszakolod magad...és ki akarsz szállni abból a kapcsolatból, mert tudod hogy rámész ha maradsz.
2018. szept. 16. 19:54
 27/29 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne semmi? Ha férjed meg gyereked van akkor hogy szerettél bele? Ha meg nics, akkor mi tart vissza? Nem kell túl bonyolítan.Ne az egyiket szeresd és a másikkal dugj.
2018. szept. 16. 19:54
 28/29 anonim ***** válasza:
#25 Jó rendben elismerem rossz vicc volt - Sajnálom!
2018. szept. 16. 19:57
 29/29 anonim ***** válasza:
28 Semmi gond..
2018. szept. 16. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!