Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki lehet valahogy zsarolni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet valahogy zsarolni, hogy elküldjön a fenébe? Hogy egy olyan arcát mutassa amitől meggyűlölöm, megszűnik iránta minden szép érzés bennem?

Figyelt kérdés

Olyan emberrel találkoztam, aki tényleg megérintett. Nem csak egy futó fellángolás, vagy érdek vagy tudom is én. Láttam a hibáit, és mégis megszeretem.

Volt egy nehéz időszakom, amit a közös emlékek léte miatt éltem túl. Valahol hittem benne, bennünk.

Picit elvarratlan szállnak érzem, ahogy elváltunk egymástól. Szeretném tényleg lezárni, arra nem látok esélyt, hogy közünk legyen egymáshoz. De így csak hozzá húz a szívem. Nem találom a helyem nélküle. És így rettenetesen nehéz.

2018. szept. 16. 18:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

10+

*Szándékosan kerülöm, semmit sem keresek, ami hozzá köthető.

Jellemző, ezt réges régen én is így csináltam, még mielőtt nem tértem meg. Azóta minden más.

2018. szept. 16. 18:59
 12/29 anonim ***** válasza:

9 Inni minek? Megold valamit? Semmit. Csak kárt okoz.

A tiszta életet kezd el...szerintem..

2018. szept. 16. 19:01
 13/29 anonim ***** válasza:

Igazad van kedves kérdező - én sem tudtam még teljesen megvalósítani!

Viszont mikor bejön a gondolat néha hamar észreveszem, és akkor ki tudom vonni belőle az energiát. Ezért pl külön meditációt is gyakorlok.

Sajnos így másfél hónap után is, bejönnek az emlékek, gondolatok, és kísért a múlt - de azért valamelyest szerintem tudtam javítani rajta.., ezért is folytatom így...

Már csak ritkán sírom el magam (pedig 33/F vagyok, és nem a sírós fajta), néha tudok mosolyogni, emberek között pedig már nem igen látszódik rajtam hogy mi történt belül.

Nem tudom egyébként hogy mennyi idő kell, de abban biztos vagyok hogy igyekezni kell nem benne ragadni a múltban, mert akkor egy örökkévaló, értelmetlen szenvedés lenne csak belőle.

2018. szept. 16. 19:09
 14/29 A kérdező kommentje:

És mitől tértél meg?

Nem tudok hinni egy felsőbb hatalomban, egy olyan istenben, aki a jókat bünteti, hagyja, hogy mások bemocskolják mind a lelküket mind a testüket. Akinek a nevében annyi vér folyt.

Hiszek a szabad akaratban, még mindig tudok hinni az emberi jóságban, abban, hogy létezik a jó.

Arra fogod, hogy azért nem csabultál el, mert istennel kötöttél szövetséget, pedig csak a szabad akaratod vezetett, és egy másik ember tisztelete, mert a csók érzelmet jelent, és az érzések nem játékszerek. Nem élted ki a testi vágyakat, és hagytad magára utána. Mert nincsenek már érzéseid iránta, vagy még ott vannak, de fájna, ha csak játszana veled.

Én még érzek, nem csak testi bizsergető érzést, ez annál több. Olyasmi, amit szavakkal nem tudsz elmondani, megmutatni sem önmagában...

2018. szept. 16. 19:09
 15/29 anonim ***** válasza:
14 Józanodj ki, és majd visszatérünk erre...
2018. szept. 16. 19:10
 16/29 A kérdező kommentje:

Nem fogyasztok alkoholt.

Nem kell kijózanodnom

2018. szept. 16. 19:12
 17/29 anonim ***** válasza:

16 * Poshadt ecetes bor, ami a múltban tart.

Ezt te írtad a 9-es kérdésedben. Akkor hogy értetted?

2018. szept. 16. 19:17
 18/29 A kérdező kommentje:
Már nem ad örömöt, csak kellemetlen. Nem ölt szomjat sem, csak sóvárgást ébreszt
2018. szept. 16. 19:25
 19/29 anonim ***** válasza:

Talán ha készen állsz rá megpróbálhatnál egy újabb kapcsolatot keresni.

Hátha bedobná az élet, és akkor könnyebb volna továbblépni Neked ;)

2018. szept. 16. 19:33
 20/29 A kérdező kommentje:

Könnyű mondani, hogy majd más?

Ülsz egy idegennel szemben, és kb egy marslakó nyelvén beszélne hozzád, idegennek érzel mindent, pedig ha randit elfogadok, akkor a komfortzónámba szervezem, ahol biztonságban és jól érzem magam.

2018. szept. 16. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!