Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem elhagyott egy 27 éves nő miatt! Beadta a válást is. Mit tehetnék? (46N)
Nehéz, de engedd el
Csak magadat aláznád meg előttük, ha "kaparnál" utána
Sajnos itt már nincs mit tenned.
Egyébként minek akarnád visszakapni, mikor megcsalt, hazudozott, és átvert hónapokig?
A valashoz eleg csak az egyik fel beadvanya es a birosag elvalaszt titeket. Semmit sem tudsz tenni. Amivel pedig probalkoznal, azt meg ne tedd. Ennek itt es most vege van. Nyilvan az se boldogitana, ha egy 40 eveseert hagyott volna el, ez a 27 eves azert megiscsak kiveri a biztositekot. Mar mashol is hallottam ilyenrol, kb az eletkorok is stimmelnek. Nem veled van problema, a masik ket fel viselkedik gazosan.
42F
Az, hogy a kapcsolatotok idáig jutott, arról mind a ketten tehettek. Ha olyan tökéletesen harmonikusan működött volna a kapcsolat, boldog lett volna, biztos nem ez történt volna.
De ha probléma van, akkor miért nem lehet azt őszintén megbeszélni és javítani rajta?
Te már semmit se tudsz tenni, és ne is akarj. Zárd le a múltat, esetleg menj pszichológushoz, ha nem tudod egyedül feldolgozni ezt a traumát.
Gyerek van? Ha van, akkor foglalkozz vele nagyon sokat, hogy ne érezze meg túlságosan a szülei válását.
Kit akarsz visszakapni?
Ezt?
Jó nagy hülye vagy!
Vagy mégis te vagy a hunyó, mert valamit nem adtál meg a kapcsolatban, amire vágyott?
Keress valaki mást!
Szerintem ezt tedd : jöjj össze egy 27 éves pasival.
Amúgy nagyon sajnálom :( szörnyű lehet ezt átélni. Szerintem a férjednél "rózsaszín köd" van. Visszacsábítani nem fogod tudni. A nője fiatalabb vékonyabb, mindent elhisz neki. Kb esélyed sincs. Majd amikor a csaj rájön, hogy a férjed kezd öregedni, akkor dobni fogja. Akkor jön el számodra az édes bosszú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!