Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy buktattátok le a párotok mikor megcsalt?
Azért mennyire durva,hogy egyes emberek megcsalást választják ahelyett,hogy megmondanák a párjuknak,hogy itt a vége. Nem is értem,hogy miből merítik a lelkierejüket ahhoz,hogy van a feleségük vagy párjuk és mellette tartasanak más nőket,nekme az annyira életidegen. Több ember írt már róla és sokan kutatták,de végeredménybe mindig az volt a következetés,hogy lélekgyilkos az ilyen megcsalósdi és képtelenség fentartani hosszútávon.
Amúgy engem is csaltak már meg,én megnéztem az üzeneteit amikor elment zuhanyozni,(előtte ezer jelet adott rá,hogy valami nem oké) és volt mit látni...engem szidott a szeretőjének aki amúgy házas volt és több szerelmes sms..
Az én drágám a nagy házas életben el kényelmesedett és felszedett cirka 15 kilót
Nem szóltam neki először mert majd észre veszi magát de mikor mások is megszólták akkor eljátszotta a hattyú halálát és én voltam a közellenség amikor én is elmondtam a véleményem
Majd egy év múltán egy csapásra elkezdett fogyózni pár hónap alatt annyit le adott és ki pendítette magát hogy egy 18 éves is el szégyellte volna magát mellette
Elkezdett az egyik barátnőjéhez gyakran járni nagy lett a barátság
Nálam is elkezdődött a telefon dugdosás meg a legváltozatosabb időben este kilenckor is jönni az sms stb stb
Elkezdtem gyanakodni de nem tudtam mi folyik
Majd egy este nem jött haza munka után és a telefon is ki volt kapcsolva és éjjel fél kettőkor jött haza berúgva egy mukkot nem szólt lefeküdt
Másnap annyi volt a válasz hogy a barátnőjénél buli volt és nem szólt mert úgy sem engedtem volna el stb stb
Estére viszont elért a hír hogy a barátnő 18 éves fiával kavart a buliba és hogy ez már nem friss dolog hanem több hónapja tart
Hát ez az én történetem és természetesen utilapu lett a vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!