Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Poligrafos vizsgálaton kiderülhet, hogy megcsalt? Vagy ha megcsalt akkor el sem jönne?
Nem lenne értelme. Ha megcsaltam ha nem, ezen a ponton értelmetlen együtt maradni és szerintem ez az ő szempontjára ugyan úgy igaz.
32/f
Ha nem csalom meg a páromat, akkor sem megyek bele ilyenbe. Minek? Kiderül, hogy nem csaltam meg, és utána élünk ugyanúgy tovább, mintha mi se történt volna? Valószínűleg otthagynám azt, aki ilyenhez ragaszkodna. Na jó, lehet, hogy elmennék, hogy lássa, hogy nem csaltam meg, és lássa, hogy hülye volt... majd miután kiléptünk a kapun, azután hagynám ott.
Szóval áruld már el, mit vársz ettől. Ha kiderült, hogy megcsalt, valószínűleg otthagyod. Ez odáig stimmel. Ha nem, és hasonlóképp gondolkozik, mint én, akkor ő fog otthagyni téged. Innentől kezdve majdnem biztos, hogy vége lesz a kapcsolatotoknak. Akkor már nem lenne egyszerűbb anélkül véget vetni neki, hogy több tízezer forintot kidobtok az ablakon, és még hülyét is csináltok magatokból?
A poligráf egy 50 éves, elavult módszer. Éppen ezért csak iránymutatást adHAT, nem fogadják el pl egy büntetőügyben. Nehéz, de nem lehetetlen kicselezni a gépet. Én nem vennék rá mérget, ha megérzésed sokkal biztosabb. Más nyomon kutakodj.
Belemehet simán a vizsgálatba, függetlenül attól, hogy megcsalt e, mivel azt hiheti magáról, hogy úgyis átveri a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!