Üzemorvosi vizsgálaton kiderülhet a bőrgomba és az ekcéma?
Figyelt kérdés
Nem körömgomba, csak kis bőrgomba a lábujjak között, illetve ekcéma a herezacskón. Nem tudom mi van ma egy üzemorvosi vizsgálaton, de nem akarom hogy kiderüljön.2014. júl. 22. 06:11
1/4 anonim válasza:
Tegyél rá sebtapaszt és mond, hogy lenyúztad.
2/4 anonim válasza:
nem fogják megnézni, fel se tűnik majd
3/4 anonim válasza:
A herezacskódat ugyan meg nem nézi,és a lábujjad közeit sem, ennyire azért nem alaposak. Vérnyomást, pulzust mérnek, látásvizsgálatot végeznek, meghallgatja a tüdődet, szívedet, esetleg betapintja a hasad, nincs-e nyomásérzékenység vagy valami tapintható elváltozás. az enyém kért vérképet, vizeletvizsgálatot, na meg a tüdőszűrő leletet kérik. Voltam eddig 3 üzemorvosnál, ez volt a legalaposabb kivizsgálás amit most felsoroltam, a legtöbb még ennyit sem csinált.
4/4 anonim válasza:
Ha nem a sex iparban tevékenykedsz akkor az üzem orvosnál nem kell alsóneműt levetni,ha erre kérne,akkor se tedd meg,ahhoz neki semmi köze.
Milyen munkahelyről van szó?
Általában üzemorvos,meghallgatja a szíved,tüdőd,torkod,vérnyomást mér ha indokolt vérvételre küld,mást nem nagyon csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!